«Η ΝΔ γέμισε μικρούς Μητσοτάκηδες»: Έξαλλος ο Κύρτσος με το σκάνδαλο Πάτση

Κάνει λόγο για «αίσχη Μητσοτάκη-Μαξίμου»

Must Read

Σοβαρούς τριγμούς στην κυβέρνηση προκαλεί το νέο σκάνδαλο με τον βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, που ακολούθησε το τεράστιο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Αυτό προκάλεσε και το ξέσπασμα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, που εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως έγραψε στο twitter: «Ξεχείλωσε η ΝΔ. Γέμισε μικρούς Μητσοτάκηδες-σαν τον Πάτση και άλλους- που αυτόεξυπηρετούνται σε βάρος δημόσιου συμφέροντος. Τρέχουν τώρα αλλά ποιούς να πρώτομαζέψουν».

Και χαρακτήρισε ανήθικη των πολιτική Μητσοτάκη, αναφέροντας: «η περίπτωση Πάτση έδειξε πόσο ανήθικη είναι η πολιτική Μητσοτάκη με τη διαχείριση των κόκκινων δανείων από τα funds. Αν ενοχλεί μία φορά η κερδοσκοπία Πάτση με τον πόνο των δανειοληπτών, ενοχλεί 1.000 φορές ο ψυχρός προγραμματισμός της εξόντωσης τόσων με υπογραφή Μητσοτάκη».

https://twitter.com/GiorgosKyrtsos/status/1584888813553594368

Έκανε λόγο και για «αίσχη Μητσοτάκη-Μαξίμου»: «Μετά και την περίπτωση Πάτση φάνηκε γιατί τόσοι βουλευτές της ΝΔ δεν μιλάνε, παρά τα αίσχη Μητσοτάκη-Μαξίμου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This