«Ρουκέτες» Κύρτσου για κομπίνες με τα τεθωρακισμένα που στείλαμε στην Ουκρανία μέσω Γερμανίας!

«Ο κομπιναδορισμός υπονομεύει την εθνική ενότητα»

Must Read

Σοβαρή καταγγελία κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με αφορμή τα τεθωρακισμένα που πήραμε από τη Γερμανία, ως αντικατάσταση αυτών που στείλαμε στην Ουκρανία, έκανε ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, μετά και την επίσημη ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό ότι τα τεθωρακισμένα δεν θα πάνε στα νησιά (όπως θα έπρεπε μιας και από κει έφυγαν τα όσα πήγαν στο Κίεβο), αλλά στον Έβρο.

Όπως έγραψε στο Twitter ο κ.Κύρτσος, η κίνηση να στείλουμε τα τεθωρακισμένα μέσω Γερμανίας, στέλνει χρήματα στο Βερολίνο από το ειδικό ευρωπαϊκό ταμείο, κάνοντας και σύνδεση με σκάνδαλα προηγούμενων ετών, ενώ ρίχνει και βέλη για τα ελληνοτουρκικά.

«Ο κομπιναδορισμός υπονομεύει εθνική ενότητα. Στείλαμε τεθωρακισμένα στην Ουκρανία αλλά μέσω Γερμανίας. Έτσι πήραν αυτοί το χρήμα από ειδικό ευρώ-ταμείο, κι εμείς κατώτερης ποιότητας γερμανικά τεθωρακισμένα. Γιατί το έστησε έτσι ο Μητσοτάκης; Συνέχεια σε Siemens, Ακη, υποβρύχια, Λέοπαρντ;» αναφέρει σε μία από τις τρεις σχετικές αναρτήσεις του.

Δείτε το σερί τιτιβισμάτων:

https://twitter.com/GiorgosKyrtsos/status/1585977776321994753

https://twitter.com/GiorgosKyrtsos/status/1585979754406100992

https://twitter.com/GiorgosKyrtsos/status/1585986284371464192

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This