Δεν έχει ξαναγίνει: Ο σύντροφος της Προέδρου συμμετείχε μέχρι και στις επίσημες συνομιλίες στην Ουκρανία!

Νέα ήθη έχει εισάγει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που καταστρατηγεί κάθε έννοια πρωτοκόλλου

Must Read

Ο πλήρης διασυρμός του θεσμού της προεδρίας συνεχίζεται με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να έχει αναγάγει σε θεσμικό παράγοντα τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη.

Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες «λύνει και δένει» στο Προεδρικό, με περιστατικά που δεν έχουν προηγούμενο, καταστρατηγούν κάθε έννοια πρωτοκόλλου και μας εκθέτουν. Η επίσημη αναβάθμιση του προεδρικού συντρόφου έγινε όταν η κυρία Πρόεδρος αποφάσισε να σταθεί δίπλα της στην εξέδρα, κατά την στρατιωτική παρέλαση της εθνικής μας επετείου στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη: «Βάζω σαγιονάρα και πάω στον Παυλάρα»

Από τότε δεν υπάρχει επίσημη συνάντηση που να λείπει ο Κοτσώνης. Μέχρι και τους Ευρωπαίους βασιλείς μαζί τους υποδέχονται. Όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις… Διότι και στην Ουκρανία όχι μόνο ήταν η σκιά της Σακελλαροπούλου, αλλά συμμετείχε και στις επίσημες συζητήσεις, όπως αποδεικνύουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα! Με ποια ιδιότητα άραγε;

Το γεγονός ότι στις συναντήσεις φυσικά απουσίαζε η σύζυγος του Ζελένσκι, καθιστά την παρουσία του συντρόφου της προέδρου, απαράδεκτη από κάθε άποψη.

Και αλήθεια εκείνοι που επέλεξαν την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για το ανώτατο αξίωμα της χώρας μπορούν να απαντήσουν τι θα γινόταν εάν είχε τέτοια εμπλοκή η σύζυγος του οποιουδήποτε πρώην Προέδρου της Ελλάδας; Οι οποίες πάντα έστεκαν με διακριτικότητα στο πλευρό των συζύγων τους, σεβόμενες το αξίωμά τους;

Αλλά δυστυχώς άλλα ήθη, άλλες εποχές…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This