«Κεραυνοί» από ΣΥΡΙΖΑ για την επιδότηση του Άδωνι σε εταιρία «φάντασμα» πρώην συνεργάτη του

«Ο  Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την «ανάπτυξη» φίλων και ημετέρων μέσα από το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα»

Must Read

Πυρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία» σύμφωνα με το οποίο, εταιρία-φάντασμα που ανήκει σε πρώην συνεργάτη του υπ. Ανάπτυξης, πήρε 750.000 € από τον επενδυτικό νόμο

«Μετά την επιδότηση του κ. Μαραβέγια, ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την «ανάπτυξη» φίλων και ημετέρων μέσα από το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης ενέκρινε επιδότηση από τον επενδυτικό νόμο ύψους 737.201,99 ευρώ σε φερόμενη ως εταιρεία «φάντασμα» και συγκεκριμένα σε πρώην συνεργάτη του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει: «Σύμφωνα με το δημοσίευμα η SWAT SDISS ΕΠΕ, παρά το γεγονός ότι ήταν εταιρεία – φάντασμα και θυγατρική μιας διαλυμένης προ καιρού κυπριακής εταιρείας, έλαβε έγκριση από το υπουργείο Ανάπτυξης!»

«Ο δήθεν, δε, πληρεξούσιος της διαλυμένης κυπριακής εταιρείας Τζον Ντανιέλ Κολομπανί, υπήρξε κατά δήλωσή του στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας κατά τα έτη 2013-2014», προσθέτει στην ανακοίνωσή του.

«Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμή σκανδάλου. Περιμένουμε απαντήσεις», αναφέρει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης:

Οσμή σκανδάλου! Εταιρία-φάντασμα πήρε 750.000 € από τον επενδυτικό νόμο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This