Για μηνύσεις στις 21 Δεκεμβρίου κατά συγκεκριμένων προσώπων της ΕΥΠ έκανε λόγο ο Γιάννης Μαντζουράνης

«Ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη δεν αγοράζεται, αλλά κατακτάται»

Must Read

Την κατάθεση μηνύσεων κατά συγκεκριμένων προσώπων της ΕΥΠ προκειμένου να «καταστούν ελεγχόμενοι» προανήγγειλε ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μιλώντας στο «Κόκκινο» και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη και ερωτηθείς ειδικά για την εισαγγελέα της ΕΥΠ και το κατά πόσον μπορεί να καταστεί από ελέγχουσα ελεγχόμενη, ο Γιάννης Μαντζουράνης ανέφερε ότι μεταξύ άλλων είναι και δικηγόρος του Γιώργου Κύρτσου, ο οποίος βρέθηκε στην λίστα των παρακολουθήσεων. «Στις 21 Δεκεμβρίου θα καταθέσουμε μηνύσεις σε βάρος τριών συγκεκριμένων προσώπων με ονοματεπώνυμο, ώστε να αναγκαστούν να δώσουν στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά, φωτογραφίζοντας την εισαγγελέα Βλάχου και τον τέως διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογράμμισε ότι με την υποβολή μηνύσεων τα κεντρικά πρόσωπα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των υποκλοπών θα καταστούν ελεγχόμενα.

Σχολιάζοντας τα αντανακλαστικά και την ταχύτητα της Δικαιοσύνης, ο Γιάννης Μαντζουράνης σχολίασε σκωπτικά πως «μπορεί να μην κλώθει, αλλά γνέθει».

Αναφερόμενος και στη γνωστοποίηση του φύλλου της εφημερίδας Documento στην αρμόδια εισαγγελέα Τριανταφύλλου, που είχε δηλώσει ότι δεν είναι σε γνώση της το δημοσίευμα για παρακολούθηση Χατζηδάκη, ο συνήγορος του Κώστα Βαξεβάνη υπογράμμισε ότι «ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη δεν αγοράζεται, αλλά κατακτάται»…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This