Να παραιτηθεί η Δόμνα Μιχαηλίδου που στοχοποίησε το 12χρονο κορίτσι ζητούν κόμματα της αντιπολίτευσης

ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση ζητούν να παραιτηθεί η υφυπουργός Εργασίας, η οποία αποκάλυψε που βρίσκεται το κορίτσι και σε ποιο σχολείο πηγαίνει

Must Read

Την παραίτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου που εξέθεσε και στοχοποίησε την 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας από τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, ζητούν κόμματα της αντιπολίτευσης.

ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση ζητούν να παραιτηθεί η υφυπουργός Εργασίας, η οποία αποκάλυψε που βρίσκεται το κορίτσι και σε ποιο σχολείο πηγαίνει, ενώ παράλληλα, όπως κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, η Μιχαηλίδου είπε ψέματα ότι η ανήλικη δέχεται  κατ’ οίκον διδασκαλία. Την ίδια στιγμή, η υφυπουργός που θέλει να εμφανίζεται ως προστάτιδα των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, έχει εγκαταλείψει το κορίτσι χωρίς να προσφέρει καμία απολύτως βοήθεια ή πρόνοια.

«Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του κόμματος Κρίτωνα Αρσένη στη Βουλή, σχετικά με την κατάσταση της 12χρονης από τον Κολωνό που βίωσε τον εφιάλτη συστηματικού βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, η υφυπουργός Εργασίας κ. Μιχαηλίδου έπραξε κάτι αδιανόητο: στοχοποίησε την κοπέλα “φωτογραφίζοντάς” την και αποκαλύπτοντας σε ποιο σχολείο πηγαίνει μαζί με τον αδερφό της και που βρίσκεται», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

«Την ώρα δηλαδή που καταβάλλεται μια τιτάνια προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία και ο τόπος διαμονής του παιδιού, ώστε να προστατευθεί πάση θυσία η κοπέλα, έρχεται η κ. Μιχαηλίδου και χωρίς ουσιαστικά να απαντάει στην ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη για την ανύπαρκτη στήριξη της Πολιτείας προς τη 12χρονη, δίνει τα στοιχεία του κοριτσιού», σημειώνει, σχολιάζοντας πως «η στάση αυτή της υφυπουργού Εργασίας είναι αδιανόητη και επικίνδυνη».

«Η κ. Μιχαηλίδου οφείλει ΑΜΕΣΑ να παραιτηθεί μετά από αυτό το τεράστιο και τραγικό ατόπημά της. Η Πολιτεία πρέπει να στηρίζει και να προστατεύει τα θύματα, πολύ περισσότερο τα ανήλικα, αντί να τα εκθέτει σε περαιτέρω ανυπολόγιστους κινδύνους από αυτούς που αποδεικνύονται ανάξιοι των θέσεων ευθύνης», καταλήγει η εν λόγω ανακοίνωση.

Η Ελληνική Λύση ζητά την παραίτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου

«Η αποκάλυψη (από το βήμα της βουλής) προσωπικών στοιχείων του μικρού κοριτσιού που έπεσε θύμα της συμμορίας των παιδοβιαστών του Κολωνού, προκαλεί οργή και αγανάκτηση. Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δόμνα Μιχαηλίδου πρέπει άμεσα να παραιτηθεί» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και τονίζει:

«Η Ελληνική Λύση απαιτεί την άμεση δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων, την αποκάλυψη των οικονομικών δοσοληψιών του προφυλακισμένου παιδοβιαστή και την απόλυτη προστασία του μικρού παιδιού και της οικογένειας του.

Αναμένουμε δε τις απαντήσεις για το ποιοι και πως ενημέρωσαν τον παρακολουθούμενο παιδοβιαστή, πριν την ολοκλήρωση της έρευνας.

Η μόνη πρέπουσα αντιμετώπιση στους βιαστές παιδιών είναι η ισόβια κάθειρξη χωρίς τη δυνατότητα αποφυλάκισης και ο χημικός ευνουχισμός».

Δείτε επίσης:

«Πετσοκόβει» τη Δόμνα Μιχαηλίδου η δικηγόρος της 12χρονης – Στοχοποίησε το παιδί και το εγκατέλειψε χωρίς καμία βοήθεια!

Θεανώ Φωτίου: «Επικίνδυνη για τα παιδιά η Δόμνα Μιχαηλίδου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This