Ενός λεπτού σιγή στην Ολομέλεια για τον Μανούσο Βολουδάκη

«Το θηρίο επανάκαμψε και δυστυχώς απεβίωσε» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής

Must Read

Τη μάχη με τη ζωή έχασε ο βουλευτής της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα επιθετικό καρκίνο. Την ανακοίνωση για την απώλεια του 56χρονου βουλευτή έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ενώ στην Ολομέλεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Ο Μ. Βολουδάκης ήταν παντρεμένος με τη Σέβη και είχαν 3 ανήλικα παιδιά.

«Είναι ένα συμβάν απολύτως ανθρώπινο και απολύτως σπαρακτικό. Συνέβη λίγη ώρα πριν σε ένα αγαπημένο συνάδελφο και φίλο, τον Μανούσο Βολουδάκη. Έχασε τη μάχη για την ζωή σε νοσοκομείο που νοσηλευόταν εδώ και 10 μέρες. Η υγεία του επιδεινώθηκε από το Σάββατο και μετά. Μας είχε ξεγελάσει όταν εμφανίσθηκε στη Βουλή. Δυστυχώς μας είχε ξεγελάσει. Το θηρίο επανάκαμψε και δυστυχώς απεβίωσε», είπε ο Κ. Τασούλας και συνέχισε:

«Aυτή είναι η ανθρώπινη μοίρα που όταν συμβαίνει ανάμεσα σε δραστηριότητες της καθημερινότητας τις κάνει να φαίνονται εφήμερες και πρόσκαιρες. Η ζωή που συνεχίζεται για μας θα πρέπει να περιέχει και μία ζωντανή, στοργική, υπερήφανη μνήμη του Μανούσου Βολουδάκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This