Αντάρτικο εικοσάλεπτου από τον Πολάκη

Must Read

Μίνι ολιγόλεπτη κρίση προκλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ από την αντίδραση του Παύλου Πολάκη στην ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Χανιά.

Ο βουλευτής αντέδρασε όταν είδε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ο Μιχάλης Χαιρετάκης από την περιοχή του Κισσάμου και απείλησε με απόσυρση της δίκης του υποψηφιότητας.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν σχολίασε και παρέμεινε στο Σούνιο όπου έκανε και μπάνιο (τα τελευταία χρόνια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει χειμερινός κολυμβητής).

@atsipras

#Τσίπρας #fy #fyp #fypgreece #βουτιά

♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Λίγο αργότερα ο Π. Πολάκης «μάζεψε» την δήλωσή του. Στην δήλωση του ο βουλευτής ανέφερε:

«Προφανώς από “λάθος” ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά. Μέχρι να διορθωθεί το “λάθος” δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!».

Στη χθεσινή συνεδρίαση την πολιτικής γραμματείας ο Π. Πολακης είχε επισημάνει πως θα πρέπει να είναι υποψήφιος ο Μ. Χαιρετάκης, γιατί ήταν και την προηγούμενη φορά αλλά δεν είχε απειλήσει με αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο. Για την υποψηφιότητα Χαιρετάκη αντιδρούσε κυρίως η πλευρά Σταθάκη και μέλη της επιτροπής ψηφοδελτίων. Κύκλοι της Κουμουνδούρου απάντησαν:

«Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά». Ακολούθησαν διαβουλεύσεις και επικοινωνία μέσω τρίτων και τρόικα ο βουλευτής ανέκρουσε πρύμνα δηλώνοντας: Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ:
Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεία περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανια!!
Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια.
Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθούν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο  στα όργανα του κόμματος.
Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων  ,γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This