Προεκλογικό σόου Μητσοτάκη στο Μενίδι – Η αναφορά στον «πολακισμό»

Το σχόλιο για το σήριαλ των ημερών που «έσκασε» ως… δώρο σε μια Κυβέρνηση που «βουλιάζει» στα σκάνδαλα

Must Read

Στο Μενίδι βρέθηκε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια καθαρά προεκλογική εμφάνιση, που στόχο είχε τις εντυπώσεις –ως συνήθως- και όχι την ουσία.

Αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα της περιοχής, όπως οι «αδέσποτες» σφαίρες που πέφτουν «βροχή» βάζοντας σε κίνδυνοι ανθρώπινες ζωές, ο Πρωθυπουργός έδωσε μια παράταση συμμετέχοντας στην «Πολακιάδα» που εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα.

Σχολίασε πως θα πει μόνο μία κουβέντα για το θέμα και είπε… καμιά σαρανταριά, μην τηρώντας ούτε καν αυτή τη «δέσμευση», την ώρα που εξέφραζε τη βεβαιότητά του ότι η ΝΔ θα κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές.

Είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Εμείς λοιπόν θα πορευθούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε τη συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί, στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Και αυτά τα ευτράπελα τα οποία συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ, θα πω μία κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος και από κει και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας, να εξακολουθούμε να μιλάμε για το μέλλον, να αποφεύγουμε την τοξικότητα, να σκύβουμε με σεβασμό και με κατανόηση και ζητώ από όλα τα στελέχη μας αυτό να το κάνουν, απέναντι στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, μην έχετε καμία αμφιβολία. Ότι στις εκλογές οι οποίες έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει».




Η κυβέρνηση Μητσοτάκη των συνεχόμενων σκανδάλων, βρήκε την τέλεια ευκαιρία να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να μην κάνει πλέον αντιπολίτευση, καθώς έχει… άλλες δουλειές. Την υπόθεση Πολάκη.

Χρονικά είναι η χειρότερη στιγμή για την αξιωματική αντιπολίτευση να δείξει ότι το σύστημά της δεν είναι ενιαίο και ότι ακόμα αποφασίζεται η κατανομή εξουσίας με μάχες μέσα στο κόμμα.

Το τελευταίο 10ήμερο της «Πολακιάδας» ήταν αναμφισβήτητα βούτυρο στο ψωμί του Μητσοτάκη. Μεγαλύτερο δώρο δεν θα μπορούσε να προσφέρει ο… αντισυστημικός Πολάκης σε μια κυβέρνηση που μόλις τους τελευταίους μήνες μπήκε, για πρώτη φορά, στον επιταχυντή των απωλειών.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This