Στα Τέμπη ο Τσίπρας: «Ζούμε στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης – Δεν θα μιλήσω για ευθύνες τώρα»

Must Read

«Είναι στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης, οι εικόνες που είδα είναι συγκλονιστικές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε τον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Ζούμε μία αδιανόητη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους μεταξύ των οποίων, δυστυχώς, πολλά νέα παιδιά. Τούτη την ώρα, που ακόμα μετράμε τους νεκρούς μας και πενθούμε, δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες. Θα τα πούμε αυτά στην ώρα τους. Θέλω, μόνο, να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράστασή μου στους συγγενείς των θανόντων, αλλά και τις ευχές μου, για ταχεία ανάρρωση, στους τραυματισμένους», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Αμέσως μετά αναχώρησε για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από το δυστύχημα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στη συνέχεια, μαζί με το δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη, θα μεταβεί στην πλατεία της πόλης, για να δώσει αίμα, στο πλαίσιο της αιμοδοσίας που πραγματοποιείται εκεί για τις ανάγκες των τραυματιών.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, και η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, Δώρα Αυγέρη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This