Άρχισε τις βόλτες στα κανάλια ο Τζορτζ Τσούνης, για να υπερασπιστεί την κυβέρνηση

Η ανύπαρκτη ασφάλεια των τραίνων στη χώρα μας «δεν είναι ένα πρόβλημα που αφορά μόνο την Ελλάδα, είναι μία τεράστια πρόκληση για όλο τον κόσμο»!

Must Read

Την κατάρρευση της κυβέρνησης προσπαθεί να σώσει ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα πως η ανύπαρκτη ασφάλεια των τραίνων στη χώρα μας «δεν είναι ένα πρόβλημα που αφορά μόνο την Ελλάδα, είναι μία τεράστια πρόκληση για όλο τον κόσμο»!

Ο Αμερικανός πρέσβης μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη στο Open, εξέφρασε τη θλίψη του και μετέφερε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Είναι μία τραγωδία. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να πει κανείς. Ανείπωτο γεγονός. Η καρδιά μου βρίσκεται με τις οικογένειες αυτών που χάθηκαν. Ο πρόεδρος Μπάιντεν, ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και εγώ εκφράσαμε τα συλλυπητήριά μας και κυρίως την επιθυμία μας να κάνουμε ό,τι χρειάζεται να βοηθήσουμε το ελληνικό κράτος και τους Έλληνες. Σαν πατέρας, με σόκαρε αυτό το γεγονός κυρίως επειδή ήταν τόσοι πολλοί νέοι», ανέφερε.

Και συνέχισε δηλώνοντας ότι «θα πάρει καιρό στο έθνος να επουλώσει τις πληγές του. Δεν ξέρω αν οι γονείς αυτών των παιδιών θα το ξεπεράσουν ποτέ, όμως με τη βοήθεια του Θεού και τις προσευχές μας και τη στήριξη του έθνους, ελπίζω ο πόνος να απαλυνθεί. Πιστεύω ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε αυτό να μην ξανασυμβεί».

«Δεν θέλω να εστιάσω στην αναζήτηση ευθυνών γι’ αυτή την εθνική τραγωδία. Θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο γεγονός για να διχαστεί ένα έθνος. Περάσαμε κι εμείς μία παρόμοια κατάσταση. Είναι απαραίτητο να επανεξετάσουμε την ασφάλεια των τρένων παγκοσμίως. Δεν είναι ένα πρόβλημα που αφορά μόνο την Ελλάδα, είναι μία τεράστια πρόκληση για όλο τον κόσμο», ανέφερε επιχειρώντας ανεπιτυχώς να καλύψει την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This