Να είναι υποψήφιος στην Ηλεία ζήτησε ο Αβραμόπουλος από τον Μητσοτάκη

Ο πρώην επίτροπος τα έβαλε με την... κομματοκρατία

Must Read

Ο πρώην επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος συμμετείχε στο Περιφερειακό Συνέδριο στην Πάτρα. Και από εκεί προχώρησε σε μια αποκάλυψη, που όμως λίγο πολύ ήταν γνωστή.

Είπε λοιπόν ότι έχει μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του ζήτησε να είναι υποψήφιος στην Ηλεία (τώρα που έφυγε από τη μέση ο Τζαβάρας και το έχει σιγουράκι!), οπότε τώρα πλέον μένει να του δώσει το ok ο πρωθυπουργός.

Όμως ο Αβραμόπουλος αποφάσισε να τα βάλει και με την… κομματοκρατία, αναφέροντας πως συνεργάζεται η κομματοκρατία με την γραφειοκρατία τότε δημιουργείται το κέλυφος στο οποίο εκκολάπτεται η διαφθορά!

Ενώ αναφερόμενος στην τραγωδία στα Τέμπη ανέφερε με το γνωστό βαρύγδουπο ύφος του: «Έχουμε εξαίρετους δημόσιους υπαλλήλους τους οποίους έχει ακυρώσει η κομματοκρατία. Άρα δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης είναι και ο σταθμάρχης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This