Οργή Κακλαμάνη για το μπλουζάκι της Απατζίδη «57 νεκροί – 156 υποκριτές»

«Δεσμεύομαι ότι θα της δώσω δημοσίως πολύ σκληρή απάντηση», δήλωσε συγχυσμένος ο πρόεδρος της Βουλής

Must Read

Με μπλουζάκι για την τραγωδία των Τεμπών μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη. «Θυσίασαν 57 ζωές στο σκοτεινό Μολόχ του καπιταλισμού», είπε η βουλευτής κάνοντας λόγο για «Μητσοτάκης ΑΕ».

Η Μ. Απατζίδη φόρεσε μπλουζάκι που έγραφε «57 νεκροί – 156 υποκριτές» προκαλώντας την οργή του προεδρεύοντος Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος μετά την ομιλία της είπε ότι «δεν μου επιτρέπεται από εδώ να σχολιάσω, όπως έκαναν άλλοι, αλλά δεσμεύομαι ότι θα της δώσω δημοσίως πολύ σκληρή απάντηση».

Υπογραμμίζεται ότι από κοινοβουλευτικούς συντάκτες ρωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κλέωνας Γρηγοριάδης για το επεισόδιο και στήριξε την βουλευτή του κόμματός του. «Όπως είδατε είναι ευπρεπώς ντυμένη. Έκανε λάθος ο Ν. Κακλαμάνης που το σχολίασε. Δεν είναι δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο. Είναι αιρετή και είναι και ευπρεπώς ντυμένη. Ποιος θα το κρίνει;», τόνισε ο Κλ. Γρηγοριάδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This