Διασυρμός στη Λάρισα: Διέψευσε τον εαυτό του ο Γεραπετρίτης για την τηλεδιοίκηση

Ομολόγησαν ότι δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση και ότι τόσο καιρό κορόιδευαν τους πολίτες παίζοντας με τις λέξεις!

Must Read

Μπορεί η προσπάθεια της κυβέρνησης να αποποιηθεί τις ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους να έπεσε στο κενό από την πρώτη στιγμή, ωστόσο για περισσότερο από έναν μήνα, στελέχη της ΝΔ επιχειρούσαν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των πολιτών, την ώρα μάλιστα που οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο τους «ξεφτίλιζαν» σε ζωντανή σύνδεση. 

Αφού το παιχνίδι με τις λέξεις στο οποίο επιδίδονταν για μέρες, τους γύρισε μπούμερανγκ, σήμερα, φτάσαμε στην αποκορύφωση του διασυρμού, με το δεξί χέρι του Μητσοτάκη να διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό για την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα.

Η κυβέρνηση προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες μόνο σε σταθμάρχες και υπαλλήλους του ΟΣΕ, ενώ παράλληλα παρουσίαζε ως… τηλεδιοίκηση τον τοπικό πίνακα για την είσοδο και την έξοδο των τρένων στον σταθμό. 

Σήμερα λοιπόν, δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Μεταφορών, φωτογραφίες με τον νέο πίνακα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, ενώ ο υπουργός Επικρατείας και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του συστήματος τηλεδιοίκησης και παραδέχτηκε στην ουσία ότι δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση μέχρι τώρα στη Λάρισα!

Όπως ανέφερε ο ίδιος, το σύστημα τηλεδιοίκησης του Βόρειου άξονα του σιδηροδρομικού δικτύου από τη Λάρισα και επάνω θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Ιουνίου, ενώ το υπόλοιπο τμήμα από την Οινόη μέχρι την Τιθορέα, αναμένεται να δοθεί σε λειτουργία τέλος Σεπτέμβρη.

Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα τηλεδιοίκησης βρισκόταν σε λειτουργία μέχρι και τον Ιούλιο του 2019, όταν έπιασε φωτιά στον σταθμό Ζαχάρεως κι έκτοτε κανένας δεν προχώρησε στην επισκευή του. Αν το σύστημα λειτουργούσε, το τραγικό δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί… Δεν είχαν όμως το θάρρος να το παραδεχτούν και αναλάβουν τις ευθύνες τους, παρά μόνο αρκέστηκαν στο να επιτίθεται στις προηγούμενες κυβερνήσεις και να κάνουν λόγο για… «ανθρώπινο λάθος», ενός άπειρου σταθμάρχη τον οποίο οι ίδιοι «φύτεψαν» σε θέση ευθύνης.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Σοβαρές παραλείψεις «βλέπουν» οι πραγματογνώμονες – Μέχρι το Πάσχα το πόρισμα λέει ο Γεραπετρίτης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This