Έρχονται νέες καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη!

«Είναι σε κατάσταση σοκ» λέει το στενό περιβάλλον του

Must Read

Πολιτική θύελλα από τις αποκαλύψεις για τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την επώνυμη καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έγινε σε βάρος του το 2020, αλλά ήρθε στο φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες.

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται αντιμέτωπος με «βαριά ποινικά αδικήματα». Άνθρωποι από το περιβάλλον του Ευρωβουλευτή ανέφεραν ότι «ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τους άμεσα εμπλεκόμενους, ενώ δεν θέλει να κάνει δηλώσεις. 

Μάλιστα, αύριο, Πέμπτη αναμένεται να ενημερωθούν οι δυο Βέλγοι και η Ελληνίδα δικηγόρος του από την Εισαγγελία των Βρυξελλών εγγράφως για το περιεχόμενο της καταγγελίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους». Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο Αλέξης Γεωργούλης αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια του σχετικά με το τι έχει υποστηρίξει η Ελένη Χρονοπούλου.  

 

Τι λέει o Aλέξης Γεωργούλης για τις καταγγελίες  

Ο Αλέξης Γεωργούλης, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ενημερώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή για την καταγγελία που εκκρεμεί σε βάρος του. Μάλιστα, στενοί του άνθρωποι αναφέρουν πως για εκείνον ήταν σαν «κεραυνός εν αιθρία» αφού δε γνώριζε τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επιμένει στην αθωότητα του, δηλώνοντας πρόθυμος να συνεργαστεί με τη βελγική Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άλλες δύο περιπτώσεις καταγγελιών φαίνεται να εξετάζουν τώρα οι Αρχές του Βελγίου. Όλα δείχνουν πως τουλάχιστον μία ακόμη γυναίκα φέρεται να έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον ευρωβουλευτή και ηθοποιό και ετοιμάζεται να τον καταγγείλει.
Η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη φέρεται να εργαζόταν ως ασκούμενη στο γραφείο του, όταν κακοποιήθηκε από τον ευρωβουλευτή. Πηγές υποστηρίζουν ότι το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε προ διετίας, όταν είχε βγει για ποτό με τον Αλέξη Γεωργούλη και την επομένη βρέθηκε κακοποιημένη σωματικά. Προς τον παρόν, δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό, ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης Χρονοπούλου φέρεται να σκέφτεται να κινηθεί νομικά και να καταγγείλει τον ευρωβουλευτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και τρίτη υπόθεση που εμπλέκει τον Αλέξη Γεωργούλη, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά.

 






Τι καταγγέλλει η Ελένη Χρονοπούλου 

Η καταγγελία από την Ελένη Χρονοπούλου έγινε στις αρχές του 2020, όπου φέρεται να τήν είχε χτυπήσει ο πρώην πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης. Η δικηγόρος είχε μεταβεί σε φαρμακείο στις Βρυξέλλες, και σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, έπειτα από σύσταση της φαρμακοποιού μετέβη σε ιατροδικαστική υπηρεσία όπου την εξέτασε ιατροδικαστής. Όπως προέκυψε, καταγράφηκε η κακοποίησή της ενώ διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.  

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Με ποια ποινή κινδυνεύει αν κριθεί ένοχος για βιασμό και ξυλοδαρμό ο Αλέξης Γεωργούλης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This