Η Δώρα Τσαμπάζη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Τιμητικά σε μη εκλόγιμη θέση

Must Read

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Δώρα Τσαμπάζη βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τιμητικά σε μη εκλόγιμη θέση, καθώς ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό είναι καθαρά συμβολικός με την σύζυγο του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do Αλέξανδρου Νικολαΐδη να αποδέχεται την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα αποτίοντας φόρο τιμής στον άνδρα της που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

  • Από την Έλενα Φάκου

Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε ασχοληθεί με την πολιτική: Κατέβηκε υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ και ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Ποια είναι όμως η Δώρα Τσαμπάζη; 

Η Δώρα Τσαμπάζη γεννήθηκε στις Σέρρες. Η μητέρα της είναι συνταξιούχος δασκάλα και ο πατέρας της συνταξιούχος οικονομολόγος και συγγραφέας. Φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών, όπου πέρασε πρώτη στις εισαγωγικές εξετάσεις. Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Σερρών.

https://www.instagram.com/p/CoklxQZL38r/?hl=el

Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Το μεταπτυχιακό της είναι στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού με θέμα διπλωματικής διατριβής «Το δημοκρατικό έλλειμμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

Υπήρξε ενεργό μέλος και χορεύτρια του Συλλόγου Βλάχων Φοιτητών Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων εργάστηκε σε παιδικές κατασκηνώσεις και απέκτησε κατόπιν εξετάσεων πτυχίο Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών.

Όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε σε διάφορα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και έντυπα μέσα της Θεσσαλονίκης, όπως το Makedonia Tv, Sport 103, Libero 107,4, Σπορ του Βορρά, υπήρξε συντάκτης στην 24MEDIA, και συνεργάτης της τηλεοπτικής εκπομπής D.O.T και αυτό το διάστημα αρθρογραφεί στο brooklyne.gr.

Το 2016 παντρεύτηκε με τον δις αργυρό Ολυμπιονίκη Τάε Κβο Ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και απέκτησαν δύο παιδιά, την Ελεάννα και τον Γιώργο.

Μετά το θάνατο του συζύγου της ξεκίνησε την εθελοντική της δράση σε δομές φιλοξενίας ανηλίκων και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που αφορούν την στήριξη συγγενών καρκινοπαθών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This