Τεκμηριώνεται ο ρόλος του Κανελλοπούλου!

Must Read

«Βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο» αποκάλεσε σε δήλωσή του τον Κανελλόπουλο ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, τεκμηριώνοντας ουσιαστικά τον ρόλο που έχει αναλάβει ο πρώην αντεισαγγελέας του ΑΠ.

Στελέχη της ΝΔ επιχειρούν να τον παρουσιάσουν ως ευυπόληπτο και… δημοκρατικό αρχηγό κόμματος με απώτερο στόχο φυσικά τη συνεργασία τους. 

Με μια απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά οι ανώτατοι δικαστές έδωσαν το «πράσινο φως» στο κόμμα του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου «ΕΑΝ», ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει ότι θα ηγηθεί του κόμματος Κασιδιάρη…

Το σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη να δουλεύει ρολόι. Αφού πρώτα τον ταύτισαν με τον Κασιδιάρη, στη συνέχεια του επέτρεψαν να συμμετέχει στις εκλογές προκειμένου να αναλάβει ρόλο νέου… Καρατζαφέρη και να αποτελεί δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πιθανή συγκυβέρνηση…

Τσαπανίδου: «Βρίσκεται ο Μητσοτάκης σε υπόγεια συνεννόηση με τον Κανελλόπουλο;»

«Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου αποκάλεσε χθες τον κ. Κανελλόπουλο “βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο”», σημειώνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου. «Τον παραλίγο πρόεδρο του κόμματος Κασιδιάρη! Τι ακριβώς συμβαίνει;», σχολιάζει.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται: «Βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης σε υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Κανελλόπουλο όπως αναφέρει δημοσίευμα; Με τον κ. Τζήμερο μήπως; Συναντήθηκε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου;». «Περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις», καταλήγει η ίδια.

Δείτε επίσης:

Ο Κανελλόπουλος κομματάρχης: Το σύστημα Μητσοτάκη έφτιαξε το νέο Καρατζαφέρη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This