Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απαράδεκτος ο αποκλεισμός της «Πλεύσης Ελευθερίας» από το debate!

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής υποστηρίζει πως το κόμμα της εμφανίζει αυξημένα ποσοστά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις

Must Read

Τη έντονη δυσαρέσκειά της για το «κόψιμό» της από το debate των πολιτικών αρχηγών εξέφρασε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας»,  εστιάζοντας στα αυξημένα ποσοστά που εμφανίζει το κόμμα της στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, ούσα καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, είχε ζητήσει επίσημα τη συμμετοχή της στην τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, κάτι το οποίο, όμως, τελικά δεν συνέβη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού σχολίασε αρχικά την άνοδο του κόμματός της σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, τόνισε πως «το γεγονός ότι υπάρχει ένα μπλόκο από τα μέσα ενημέρωσης, οδήγησε τον κόσμο να μην γνωρίζει ότι υπάρχει το κόμμα», ενώ πρόσθεσε ότι «όλο αυτό το διάστημα κάνω τα πάντα για να μάθει ο κόσμος ότι υπάρχει η “Πλεύση Ελευθερίας”».

Η ίδια υποστήριξε πως στην παράταξή της συμμετέχουν πολλά αξιόλογα στελέχη, αναφέροντας, χαρακτηριστικά, ορισμένες από τις γυναίκες που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν και πολλοί άνδρες με αξιόλογη πορεία.

  • Δείτε τη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου:





Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This