Διασυρμός Σκέρτσου από την Πόπη Τσαπανίδου στον «αέρα»

Ξεμπρόστιασε τον Σκέρτσο για το δήθεν έγγραφο από το ΓΛΚ

Must Read

Ταπείνωσε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο σε ζωντανή μετάδοση η Πόπη Τσαπανίδου. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κούνησε στον αέρα το χαρτί του Σκέρτσου που παρουσιάζει δήθεν του κόστος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ψευδώς ισχυρίστηκε ότι προέρχεται από Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Η συζήτηση ξεκίνησε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, με αφορμή το αυτογκόλ του Γιώργου Κατρούγκαλου για τις αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές, με την Πόπη Τσαπανίδου να τονίζει ότι ήταν «ολέθριο πολιτικό λάθος» και μια προσωπική του άποψη, που δεν έχει ουδεμία σχέση με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι στο κρυφό πρόγραμμα που θα χρηματοδοτήσει τις δαπάνες που λέτε ότι θα κάνετε» είπε ο Σκέρτσος και ρώτησε πού θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα 83 δισεκατομμύρια ευρώ. Τότε η Πόπη Τσαπανίδου ζήτησε το έντυπο από το ΓΛΚ του ισχυρίζεται ότι έχει ο Σκέρτσος, όμως ο ίδιος της έδωσε τρία εκτυπωμένα χαρτιά από excel, χωρίς καμία σφραγίδα. 

«Αυτό είναι το χαρτάκι; Τρία φύλλα εξέλ χωρίς σφραγίδες, τυπωμένο από τον υπολογιστή του σπιτιού; Πού είναι οι σφραγίδες;», του είπε η Πόπη Τσαπανίδου και ο Σκέρτσος απάντησε «αφήστε τις σφραγίδες». Η ίδια μάλιστα υπενθύμισε ότι το ΓΛΚ έχει διαψεύσει ότι ασχολήθηκε με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This