Ο Σκέρτσος βάζει πλάτη στον Ψαριανό για τη χυδαία επίθεση κατά των εκπαιδευτικών

Πλήρης κάλυψη στις χυδαιότητες του Ψαριανού!

Must Read

Καλύπτει τον ανεκδιήγητο Γρηγόρη Ψαριανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του  εκπροσώπου του Άκη Σκέρτσου, μετά τον σάλο που προκάλεσε η χυδαία επίθεση του μετακλητού υπαλλήλου στην ΟΛΜΕ.

Ο Ψαριανός επιτέθηκε στους καθηγητές χαρακτηρίζοντας τους «καθάρματα», «αρχιμαφιόζους», «σκουλήκια» και «αλήτες», αλλά για τον Άκη Σκέρτσο δεν έγινε και κάτι, καθώς όπως είπε το θέμα κλείνει εδώ.

«Οι δηλώσεις του κ. Ψαριανού προφανώς είναι καταδικαστέες. Έχει κληθεί έχει δώσει εξηγήσεις, το θέμα κλείνει εδώ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Προφανώς δεν στοχοποίησε ανθρώπους, δεν στοχοποίησε κλάδους, στοχοποίησε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Και το αφήνουμε εδώ» δήλωσε ο Σκέρτσος για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Ψαριανού, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της ΟΛΜΕ που ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης  προσχώρησε στις χυδαιότητες Ψαριανού

«Με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης, δια του εκπροσώπου του κ. Σκέρτσου, προσχώρησε στις χυδαιότητες Ψαριανού κατά του συνόλου των καθηγητών της μέσης εκπαίδευσης» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, μετά από τις δηλώσεις Σκέρτσου/

«Για τον κ. Μητσοτάκη, οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί Ψαριανού, όπως «καθάρματα», «αρχιμαφιόζοι», «σκουλήκια» και «αλήτες», είναι χαρακτηρισμοί για τους οποίους δεν τρέχει τίποτα, αφού τον κρατάει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «με αυτό τον τρόπο ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί όχι μόνο την ακραία τοξικότητα του  κ. Ψαριανού, αλλά και την απαξίωση των εκπαιδευτικών και της Παιδείας στο παρά ένα των Πανελλαδικών».

«Εύλογα γεννιούνται τα ερωτήματα για το αν η υιοθέτηση από τη ΝΔ της χυδαιότητας Ψαριανού προοιωνίζεται την κομματική εργαλειοποίηση της αξιολόγησης των καθηγητών από μια πανίσχυρη και ανεξέλεγκτη κυβέρνηση Μητσοτάκη» σημειώνει η Κουμουνδούρου και προσθέτει: «ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται την επαναφορά του κλίματος δημοκρατίας και συνεργασίας στα σχολεία, με την επαναφορά του ν.4547/2018 περί αποτίμησης και προγραμματισμού εκπαιδευτικού έργου» καταλήγει.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This