Debate με τους 5 πολιτικούς αρχηγούς αποφάσισε η Διακομματική – Πότε θα γίνει

Δύο debate ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα η Νέα Δημοκρατία

Must Read

Ένα debate με τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων αποφάσισε για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου η Διακομματική Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το debate αναμένεται να διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου. Η τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί με τους αρχηγούς των 5 κομμάτων, δηλαδή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρότεινε να διεξαχθούν δύo debate, ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, όπως έχουν ξεκαθαρίσει στελέχη της ΝΔ, μια τηλεμαχία ανάμεσα στους δύο αρχηγούς, δεν θα έκανε καλό στον… Κυριάκο Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να αρνούνται επίμονα το debate ανάμεσα στον ίδιο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha ο Άκης Σκέρτσος δήλωσε ότι η ΝΔ θέλει ένα debate με τους 5 αρχηγούς».

«Εμείς πιστεύουμε ότι οι τηλεμαχίες, οι συζητήσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, είναι οξυγόνο για τη Δημοκρατία» δήλωσε και πρόσθεσε «σήμερα που έχουμε τη διακομματική συνεδρίαση για το θέμα της τηλεμαχίας, εμείς προσερχόμαστε με θέση να γίνει η τηλεμαχία για όλα τα κόμματα που έχουν εκλεγεί από την τελευταία κάλπη».

Δυο τηλεμαχίες ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Από πλευράς του ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρότεινε δύο debate, με πηγές να αναφέρουν: «Μένει να φανεί κατά πόσο ο κ. Μητσοτάκης θα τηρήσει τη δέσμευσή του, προκειμένου οι πολίτες να ακούσουν και να συγκρίνουν τα πραγματικά προγράμματα των δύο κομμάτων που διεκδικούν την διακυβέρνηση της χώρας ή θα επιχειρήσει πάλι να κρυφτεί, ώστε η σύγκριση των προγραμμάτων να γίνεται στη βάση των fake news των υπογείων της Πειραιώς και του προπαγανδιστικού του μηχανισμού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This