Βελόπουλος: «Περίμενα ότι η Δικαιοσύνη θα καλέσει σήμερα τον Αλαφούζο για εξηγήσεις»

«Έχουμε γίνει Κολομβία» λέει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Must Read

Ακούστε το άρθρο

«Αυτό που είπα σήμερα το πρωί και κάποιοι εξεπλάγησαν, ότι δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό της χώρας, μαζί με την Greek Mafia, τους μαφιόζους, τους επαγγελματίες δολοφόνους και τους εφοπλιστές, διαπλέκεται, δεν τολμάει να το πει κανένας πρόεδρος» τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος μετά την αποκάλυψη ότι η θωρακισμένη mercedes μέσα στην οποία δολοφονήθηκε ο Βασίλης Ρουμπέτης και ο κουνιάδος του Διονύσης Μουζακίτης ανήκει στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο.

«Όταν έχουμε άνθρωπο που έχει θωρακισμένο αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρονται όπλα, δεν ξέρω τι άλλο, και είναι νονός, και του δίνει ένας εφοπλιστής καναλάχρης και δεν ανοίγει κανένα ρουθούνι, δεν μιλάει κανένα κανάλι, το θάβουν όλοι, τότε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα συνολικό» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε:

«Επειδή είμαστε κόμμα της επαρχίας και τα λέμε αυτά, πρέπει ο κ. Αλαφούζος που έτυχε – συμπωματικά- το αυτοκίνητό του να το έχει ο συγκεκριμένος δολοφόνος, πρέπει να μας πει τι έγινε ακριβώς. Εγώ περίμενα σήμερα η Δικαιοσύνη να καλέσει τον κ. Αλαφούζο και να πει πώς βρέθηκε το θωρακισμένο του αυτοκίνητο στα χέρια ενός επαγγελματία δολοφόνου!» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Η Ελλάδα είναι πλέον Κολομβία και κανένας πρόεδρος κόμματος δεν τολμά να τα πει αυτά» τόνισε και πρόσθεσε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια.

Δείτε επίσης:

Κυριάκος Βελόπουλος: Πολιτικοί και ολιγάρχες των ΜΜΕ σχετίζονται με τη μαφία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This