«Αποφύγετε τα ταξίδια στη Ρωσία» συνιστά το Υπουργείο Εξωτερικών

Must Read

Επείγουσα ταξιδιωτική οδηγία έβγαλε νωρίτερα το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο συνιστά στους Έλληνες πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στη Ρωσία, λόγω της κρίσης που έχει ξεσπάσει στη χώρα από χθες βράδυ.

Η σύσταση του υπουργείου αφορά κατά κύριο λόγο τα μη απολύτως αναγκαία ταξίδια στη Ρωσική Ομοσπονδία. Με τις εξελίξεις στη Ρωσία να είναι ραγδαίες μετά την ένοπλη ανταρσία της Wagner, το ελληνικό ΥΠΕΞ «βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις ελληνικές διπλωματικές και προξενικές αρχές στη Ρωσική Ομοσπονδία, λαμβάνοντας συνεχή ενημέρωση για τις εκεί εξελίξεις», όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter.

Σημειώνεται πως όσοι Έλληνες πολίτες θέλουν κάποια βοήθεια, μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Μόσχα ( τηλέφωνο 007 495 5393840, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 007 9154907895), στο Γενικό Προξενείο της Αγίας Πετρούπολης (τηλέφωνο 007 812 3343586, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 007 9312482058) και του Γενικού Προξενείου του Νοβοροσίσκ (007 8617 646452, τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 007 9282367273).

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This