Μεγαλοπρεπές άδειασμα του Μαξίμου στον Γιώργο Φλωρίδη για το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών

Για... «προσωπικές απόψεις» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφορικά με την πρόταση που κατέθεσε ο υπουργός δικαιοσύνης

Must Read

Νέο «άδειασμα» στον Γιώργο Φλωρίδη ετοίμασε το Μέγαρο Μαξίμου μέσω του Παύλου Μαρινάκη για όσα ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης στις προγραμματικές δηλώσεις για αναφορικά με το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φλωρίδης έχει πει κατά την συζήτηση ότι είναι «περίεργες» αυτές οι ρυθμίσεις και ανακοίνωσε ότι θα καταργηθούν, ενώ έκανε λάθος αποδίδοντάς τις στον ΣΥΡΙΖΑ!

Απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε για το θέμα κατά την ενημέρωση των συντακτών, ο Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε: «Ο κ. Φλωρίδης εξέφρασε πάγιες δικές του απόψεις οι οποίες δεν έχουν συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προκαλόντας έκπληξη σε όσους τον άκουσαν, καθώς τα όσα ακούγονται κατά την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων, θεωρούνται «δέσμευση» για την κυβέρνηση. 

«Από εκεί και πέρα ως προς την αξιωματική αντιπολίτευση, νομίζω ότι όλοι θυμόμαστε, ή καλό είναι να μην ξεχάσουμε, τις απαράδεκτες – και μιλάω και ως νομικός – παρεμβάσεις που έκαναν λίγο πριν φύγουν από την εξουσία το 2019 στον Ποινικό Κώδικα, αναφέρομαι σε άλλες διατάξεις όχι σε αυτή που αναφέρετε, πάρα πολύ σοβαρές παρεμβάσεις, οι οποίες μείωσαν ποινές σε πολύ σοβαρά αδικήματα, και μια σειρά από άλλες παρεμβάσεις πολλές εκ των οποίων η προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άλλαξε, αυστηροποιώντας το πλαίσιο των ποινών» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This