Ο Κώστας Καραμανλής τόλμησε να κάνει αυτό που δεν έκανε κανένας πρωθυπουργός στην ιστορία

Αντί να «τακτοποιηθεί», προτίμησε να εργαστεί στην πρώτη γραμμή της παραγωγικής διαδικασίας!

Must Read

Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός που δεν θα χρειαστεί να απολογηθεί απέναντι στην ιστορία, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους.

Η απόφαση που πήρε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ώστε να αναλάβει πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ), τον καθιστά τον πρώτο Πρωθυπουργό στην ιστορία, ο οποίος αποφάσισε να εργαστεί πραγματικά για να κερδίσει τα προς το ζην.

Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να ολοκληρώσει την κοινοβουλευτική του πορεία δέχτηκε πολλές και αξιόλογες προτάσεις συνεργασίας. Απέκρουσε όμως κάθε «χρυσοποίκιλτη» πρόταση από επιχειρηματίες και ομίλους που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το κράτος και το δημόσιο χρήμα.

Αντίθετα, ο Κώστας Καραμανλής υπηρετώντας για άλλη μια φορά την πατρίδα και την κοινωνία, επέλεξε να εργαστεί σε μία θέση με υψηλό εθνικό και κοινωνικό συμβολισμό.

Η σημασία του πρωτογενούς τομέα για την ελληνική οικονομία, την περιφερειακή ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή είναι τεράστια. Το ίδιο μεγάλη όμως είναι και η σημασία της Θράκης για την εθνική επιβίωση, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ΣΕΚΕ δεν ανήκει, δεν διοικείται, δεν εξαρτάται από ένα φυσικό πρόσωπο. Είναι μια συνεταιριστική επιχείρηση που ουσιαστικά ελέγχεται από τους ίδιους τους παραγωγούς. Είναι εξωστρεφής και όχι παρασιτική ή κρατικοδίαιτη ελληνική επιχείρηση. Με δεσπόζουσα θέση στην εγχώρια αγορά, αλλά και ισχυρή και συνεχώς αυξανόμενη παρουσία στη ΝΑ Ευρώπη.

Σίγουρα η κίνησή του να πει το «ναι» έχει εθνικές προεκτάσεις και σχετίζονται άμεσα με τις τρέχουσες εξελίξεις.

Έπειτα από αυτή την κίνηση του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος γίνεται πλέον ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος βγαίνει στην αγορά εργασίας έντιμα, με ήθος και το κεφάλι ψηλά, έρχεται η ώρα της «απολογίας» για τους υπόλοιπους.

Διότι τώρα, κάποιες πολιτικές και πρωθυπουργικές οικογένειες, οφείλουν να εξηγήσουν πώς είναι δυνατόν να ζουν σαν τα «πετεινά του ουρανού», κάνοντας μάλιστα κολοσσιαίες περιουσίες, χωρίς να έχουν εργαστεί ούτε μία στιγμή στη ζωή τους…

Δείτε επίσης:

Κίνηση – έκπληξη του Κώστα Καραμανλή με εθνικές προεκτάσεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This