«Ξεπέτα» Μητσοτάκη στη Βουλή για τις πυρκαγιές!

Μίλησε... 3 λεπτά για τους νεκρούς ήρωες πιλότους και για τις πυρκαγιές πριν εστιάσει στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης

Must Read

Κυνική επιχείρηση αλλαγής ατζέντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός εμφανίσθηκε στο κοινοβούλιο, μίλησε 3 λεπτά για τους νεκρούς ήρωες πιλότους του Canadair που συνετρίβη και για τις πυρκαγιές και μετά άρχισε να μιλά για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και να υποστηρίζει ότι με ένα νομοσχέδιο υλοποιείται το μισό πρόγραμμα της ΝΔ!

Δεν σχολίασε ούτε τις αποκαλύψεις του Νίκου Ανδρουλάκη ότι το 2021 επιχειρήθηκε τρεις φορές να μολυνθεί με το λογισμικό παρακολούθησης Predator

Αναφερόμενος στις φωτιές ο Κ. Μητσοτάκης είπε ότι η συνεδρίαση διεξάγεται υπό το πένθος για την απώλεια των πιλότων στους οποίους «υποκλινόμαστε», καθώς έδωσαν τη ζωή τους «υπηρετώντας το έθνος, την πατρίδα αλλά και την αγάπη τους για τους ουρανούς».

«Το κράτος είναι στην πρώτη γραμμή, όχι χωρίς αδυναμίες, αλλά με καλύτερα μέσα και οργάνωση», υποστήριξε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Μετά τον καύσωνα θα ακολουθήσουν ισχυροί άνεμοι, γι’ αυτό θα ζητήσω από όλους επαγρύπνηση».

«Η πολιτεία θα είναι παρούσα όλες τις επόμενες ημέρες στα μέτωπα. Η κλιματική κρίση ήρθε για να μείνει και επιβάλλεται η εγρήγορση όλων των υπηρεσιών με συμπαραστάτες της Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους εθελοντές», σημείωσε.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This