Γιατί μόνο μία φωνή κατά των συκοφαντιών του Κροάτη Προέδρου Μιλάνοβιτς; Αντί να απολογείται, μας κουνάει το δάχτυλο!

Η αφωνία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας συνεχίζεται

Must Read

Ούτε αυτή τη φορά έσπευσε κάποιος από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να βάλει στη θέση του τον Πρόεδρο της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς, ο οποίος συνεχίζει τις προκλήσεις και τις συκοφαντίες κατά της Ελλάδας, με αφορμή την προφυλάκιση όλων των Κροατών χούλιγκαν του φονικού τάγματος των νεοναζιστών, το οποίο οργάνωσε και εκτέλεσε το σχέδιό του για επίθεση κατά Ελλήνων στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Η ηγεσία της Ελλάδας ευρισκόμενη σε διακοπές διαρκείας αδυνατεί όχι μόνο να προστατέψει τη χώρα πρακτικά, αλλά δεν αντιδρά ούτε διπλωματικά, ούτε πουθενά.

Γεγονός που στηλίτευσε ο Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του, εστιάζοντας στην αφωνία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, ενώ το ίδιο έκανε και το κόμμα του, η Ελληνική Λύση με ανακοίνωσή της.

  • Η ανάρτηση Βελόπουλου:

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ κ. #Μητσοτακης ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΌ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ; Ο Κροάτης πρόεδρος συνεχίζει τις συκοφαντίες κατά της Ελλάδας, υπό την αφωνία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας Ο πρόεδρος της Κροατίας αντί να απολογείται για την ναζιστική συμμορία που εισέβαλε στην πατρίδα μας, έσφαξε, τραυμάτισε και κατέστρεψε, επιδίδεται σε ένα κρεσέντο συκοφαντίας κατά της Ελλάδας. Σήμερα μας κατηγορεί ότι κρατούμε τους ναζιστές Κροάτες ως αιχμαλώτους πολέμου και τους στέλνουμε στις φυλακές για να τους βιάσουν! Κρίνει προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια, αφού οι συμπατριώτες του ήταν αυτοί που προέβησαν σε πρωτοφανείς θηριωδίες τόσο ως σύμμαχοι των ναζί, όσο και πρόσφατα, κατά Σέρβων αμάχων. Δυστυχώς, η χαρακτηριστική αφωνία της πολιτικής και πολιτικής ηγεσίας, επιτρέπει ακόμα και σε «φυλάρχους ορδών δολοφόνων», αντί να απολογούνται, να μας κουνούν και το δάχτυλο

  • Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

Ο πρόεδρος της Κροατίας αντί να απολογείται για την ναζιστική συμμορία που εισέβαλε στην πατρίδα μας, έσφαξε, τραυμάτισε και κατέστρεψε, επιδίδεται σε ένα κρεσέντο συκοφαντίας κατά της Ελλάδας.

Σήμερα μας κατηγορεί ότι κρατούμε τους ναζιστές Κροάτες ως αιχμαλώτους πολέμου και τους στέλνουμε στις φυλακές για να τους βιάσουν! Κρίνει προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια, αφού οι συμπατριώτες του ήταν αυτοί που προέβησαν σε πρωτοφανείς θηριωδίες τόσο ως σύμμαχοι των ναζί, όσο και πρόσφατα, κατά Σέρβων αμάχων.

Δυστυχώς, η χαρακτηριστική αφωνία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, επιτρέπει ακόμα και σε «φυλάρχους ορδών δολοφόνων», αντί να απολογούνται, να μας κουνούν και το δάχτυλο.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This