Έξαλλος ο Μάριος Σαλμάς: «Ο διοικητής στο νοσοκομείο Αγρινίου διορίστηκε επειδή ήταν φίλος του Πλεύρη»!

Καταγγέλλει κατάσταση διάλυσης στο νοσοκομείο και κύμα παραιτήσεων - Καταλόγισε ευθύνες και στον υφυπουργό Υγείας

Must Read

Βγήκε από τα ρούχα του με την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Αγρινίου, ο βουλευτής της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς, διατυπώνοντας βαρύτατες καταγγελίες στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του για το νοσοκομείο Αγρινίου ο βουλευτής δεν μάσησε τα λόγια του και ανέφερε ότι ο διοικητής διορίστηκε «επειδή ήταν φίλος του πρώην υπουργού Υγείας του κ. Πλεύρη».

Όπως ανέφερε ο συγκεκριμένος διοικητής φέρεται να ευθύνεται για την κατάσταση διάλυσης στο νοσοκομείο, καθώς και το κύμα παραιτήσεων γιατρών και διοικητικών στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας. Είπε χαρακτηριστικά ότι οι αρμόδιοι γιατροί για τον αξονικό τομογράφο απηύδησαν με τον διοικητή και αυτό γιατί τους έστελνε για εφημερίες στην Άρτα!

Επίσης η ΜΕΘ κλείνει διότι δύο εκ των τριών γιατρών έχουν παραιτηθεί, ενώ παραίτηση έχει επιβάλλει και η διευθύντρια, εναντίον της οποίας έλεγε ο διοικητής: «Αυτή φαίνεται καλή γιατρός, τι ήρθε η καημένη να κάνει εδώ; Θα την στρώσουμε».

Και ο Μάριος Σαλμάς απευθυνόμενος στον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, είπε: «Μιλάμε για μεσαίωνα συμπεριφοράς που απορώ πώς δεν τον έχετε αλλάξει ακόμη. Θα πάρετε αμέσως την ευθύνη την πολιτική αν μείνει αυτός ο διοικητής εκεί».

Αναφέρθηκε και στη Μαιευτική Κλινική, η οποία όταν ανέλαβε ο συγκεκριμένος διοικητής είχε τέσσερις γιατρούς και πλέον έχουν φύγει οι τρεις!

«Από αυτή τη στιγμή που είστε ενήμερος για το τι συμβαίνει στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, η ευθύνη πλέον φεύγει από το Διοικητή και έρχεται σε εσάς προσωπικά, είτε πολιτική είτε ποινική, για το επόμενο ατυχές περιστατικό που εύχομαι να μη συμβεί» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This