Προεδρικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες – Μετά τις 23:00 τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα

Υπολογίζεται πως ψήφισαν περισσότεροι από 140.000 πολίτες, με 39.000 εξ αυτών να είναι νέα μέλη

Must Read

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε η σημερινή ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στις 9μμ., τελικά, έκλεισαν οι κάλπες σε όλα τα εκλογικά τμήματα.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και, λόγω της εντυπωσιακά μεγάλης συμμετοχής των ψηφοφόρων, παλαιών και νέων, δόθηκε παράταση μίας ώρας. Υπολογίζεται πως ψήφισαν περισσότεροι από 140.000 πολίτες, ενώ φέρεται να ξεπέρασαν τις 39.000 τα νέα μέλη, ανάμεσά τους και πολλοί 17χρονοι, που έκαναν σήμερα την εγγραφή τους στο κόμμα, προκειμένου να έχουν δικαίωμα ψήφου. Μάλιστα, σε αυτόν τον αριθμό δεν υπολογίζονται καν τα περίπου 1.100 άτομα που ψήφισαν από το εξωτερικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Καλλιθέα, λόγω της μεγάλης συμμετοχής και της αναμονής, άνοιξε και 4ο εκλογικό κέντρο, ενώ σε αρκετά εκλογικά κέντρα τελείωσαν οι φάκελοι για τα ψηφοδέλτια.

Όσον αφορά εξάλλου στο πότε περίπου θα μπορούμε να έχουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα της κρίσιμης αυτής ψηφοφορίας, το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει πως αυτό αναμένεται να γίνει κατά τις 11-11.30μμ.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This