Η Ακρίτα εκτιμά την Αχτσιόγλου και στηρίζει Κασσελάκη: Δεν παραιτείται όμως για… χάρη του!

«Είμαι προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα» δηλώνει με νόημα

Must Read

Μας μπέρδεψε για άλλη μια φορά η Ελένα Ακρίτα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του δεύτερου γύρου εσωκομματικών εκλογών και της τελικής μάχης ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε πρώτο πλάνο η κ. Ακρίτα εξέφρασε την στήριξη της στην Έφη Αχτσιόγλου, ενώ σε δεύτερο χρόνο είπε ότι θα στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι, η ίδια είπε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από βουλευτής ώστε ο κ. Κασσελάκης – σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – να μπορέσει να μπει στη Βουλή. Μάλιστα, νωρίτερα και ο βουλευτής Όθωνας Ηλιόπουλος δήλωσε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί.

Σημειώνεται πως η Έλενα Ακρίτα είναι βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ένατος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί στην Βουλή. Η Έλενα Ακρίτα σημείωσε πως είναι προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και πως θέλει να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Συγκεκριμένα, είπε: «Όπως ο Όθωνας έτσι και εγώ, είμαστε επιλογές προσωπικές του Αλέξη Τσιπρα. Όταν πέρυσι τον Μάιο μου ζήτησε ο πρόεδρος να έρθω εδώ, ήταν πολύ συγκεκριμένη η συμφωνία που κάναμε. Εμένα ο τομέας που με ενδιαφέρει είναι ο τομέας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γυναίκες, ΑμεΑ, σχολικός εκφοβισμός, ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

 

 

«Η πρόθεση ήταν ο τομέας αυτός να αναβαθμιστεί σε υπουργείο το οποίο και θα αναλάβω. Κατηγορηματικά λοιπόν σας λέω ότι για αυτόν τον λόγο μπήκα, και καταλαβαίνω απόλυτα και τον Όθωνα και τη στάση του. Και βεβαίως θα εξαντλήσω τη θητεία μου, γιατί ούτε ο μισθός με ενδιαφέρει εμένα, για λόγους που νομίζω είναι γνωστοί, ούτε τίποτε άλλο. Θέλω όμως να δουλέψω εκεί όπου νομίζω τα πράγματα δυστυχώς είναι κανιβαλικά μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ. Άρα σαφώς και όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ακρίτα.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This