Το εθνικό έγκλημα Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη που πέρασε απαρατήρητο

Λειτούργησε ως καλοκουρδισμένη ορχήστρα με τον Ερντογάν

Must Read

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Κάθε του ενέργεια είναι σχεδιασμένη, με σαφέστατη στόχευση.

Η «επίθεση φιλίας» που έκανε στην Ελλάδα, ξένισε κάποιους, εξόργισε κάποιους άλλους, διότι εμείς γνωρίζουμε ότι ένας άνθρωπος που μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες απειλούσε όλους τους Έλληνες ότι θα έρθει νύχτα, δεν μπορεί ξαφνικά να παριστάνει τον φίλο και να διατυμπανίζει τις φιλικές σχέσεις που η Τουρκία δήθεν διατηρεί με την χώρα μας. 

Ο στόχος του Ερντογάν όμως ήταν ξεκάθαρος. Αυτή η υποκριτική και γλοιώδης συμπεριφορά, αποσκοπούσε στην αποδόμηση της επιχειρηματολογίας του Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος προβάλλει την εχθρική συμπεριφορά της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, για να αποτρέψει την αποστολή αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών στην Άγκυρα.

«Ο Μενέντεζ είναι εμμονικός και δεν ξέρει τι λέει. Εμείς με την Ελλάδα είμαστε φίλοι»

Το σχέδιο Ερντογάν φυσικά θα είχε αποτύχει, εάν δεν εμφανιζόταν από το πουθενά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να εισέρχεται με πλατύ χαμόγελο στο «σπίτι της Τουρκίας», επιβεβαιώνοντας έτσι τους εξοργιστικούς και εθνικά επικίνδυνους ισχυρισμούς του Τούρκου προέδρου.

Αυτό το άθλιο θέαμα με τον Μητσοτάκη να εισέρχεται στην τουρκική σφηκοφωλιά μέσα στην τρελή χαρά, είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που διέπραξε στη Νέα Υόρκη. Ήδη, η συγκεκριμένη συνάντηση με το σχετικό υλικό έχει γίνει όπλο στα χέρια της τουρκικής προπαγάνδας, που στοχεύει φυσικά στην αποδόμηση των επιχειρημάτων του Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Με απλά λόγια, εκεί που ο Μενέντεζ κρατάει Θερμοπύλες, ο Μητσοτάκης ανοίγει κερκόπορτες.

Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε εάν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο Μπλίνκεν που έχει επιτρέψει την άλωση του State Department από το Τουρκικό βαθύ κράτος, να επανέλθει με νέες πιέσεις, για να καταφέρει να ξεκλειδώσει την πώληση των μαχητικών αεροσκαφών στον εγκληματία Ερντογάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This