Νέα επίθεση Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη: «Δεν ήταν ολίσθημα το κρατίδιο – Είναι ανέτοιμος»

Μετωπική σύγκρουση με φόντο την Κυριακή

Must Read

Επανήλθε στο «κρατίδιο της Τουρκίας στην Κύπρο» που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στο ψευδοκράτος η Έφη Αχτσιόγλου. Η υποψήφια για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν δέχεται ότι επρόκειτο για «γλωσσικό ολίσθημα» και χαρακτήρισε τον εσωκομματικό της αντίπαλο «ανέτοιμο».

Σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο του STAR η κ. Αχτσιόγλου εξαπέλυσε νέα επίθεση στον συνυποψήφιό της και τόνισε: «Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ανέτοιμος παρά το γεγονός ότι ανακάλεσε».

«Έστειλε ένα μέιλ και επειδή δεν του απάντησα κατεβαίνει για πρόεδρος;» διερωτήθη η κ. Αχτσιόγλου και πρόσθεσε: «Την Κυριακή ψηφίζουμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρέπει να αποφασίζουμε με βάση το πολιτικό σχέδιο. Η συζήτηση πρέπει να γίνεται επί των ουσιαστικών θεμάτων».

Απαντώντας στο ενδεχόμενο διαγραφών, η κ. Αχτσιόγλου δήλωσε: «Η αυστηρή τήρηση των κανόνων από το μέλος έως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι κορυφαία παράμετρος για να σεβαστούμε τον κόπο όλων μας και τον κόπο των Ελλήνων πολιτών. Οι πολίτες μάς καταλόγισαν ζήτημα αξιοπιστίας, το οποίο προέκυπτε από πολυφωνία, από προσωπικές απόψεις. Η δική μου εκλογή θα συνεπάγεται μια συνολική δέσμευση σε αυτό το πλαίσιο, στην τήρηση αυτών των κανόνων».

Η συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου στο STAR

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This