Τώρα: Συνάντηση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου!

Τι συζητούν μετά την ανταλλαγή πυρών;

Must Read

Στο γραφείο στη Βουλή συναντήθηκαν πριν λίγα λεπτά ο Στέφανος Κασσελάκης με την Έφη Αχτσιόγλου, μετά από τον «πόλεμο» που ξέσπασε προεκλογικά στα δύο στρατόπεδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο γραφείο βρίσκονταν ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Διονύσης Καλαματιανός, οι οποίοι βγήκαν έξω, αφήνοντας μόνους τους τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και την Έφη Αχτσιόγλου.

Νωρίτερα, ο Σ. Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Σ. Φάμελλο στον οποίο εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για την θέση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του Σ. Φάμελλου, το οποίο – και αυτή είναι η παραπολιτική είδηση – «εποφθαλμιά» ο Σ. Κασσελάκης. Πρόκειται για το γραφείο στο ισόγειο της Βουλής που παραδοσιακά δίνεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχει θέα στο Σύνταγμα και στη Β. Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στ. Κασσελάκης (για την ακρίβεια συνεργάτες του, διότι εκείνος δεν έχει εικόνα γι’ αυτά τα θέματα) έχουν ζητήσει να εγκατασταθεί στο γραφείο αυτό ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Έχουμε πολύ δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει, από εδώ και πέρα, πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις, και ως κόμμα και ως Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας. Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων, διότι το έχει ανάγκη και η οικονομία και η κοινωνία, και το μέλλον της χώρας. Ο Σωκράτης (σ.σ. Φάμελλος), ο Διονύσης (σ.σ. Καλαματιανός), κάνουν έναν τιτάνιο άθλο, για να μπορέσουν να προωθήσουν τις θέσεις μας και νομίζω, από εδώ και πέρα έχουν μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει και να πετύχουμε όλοι συλλογικά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες υποδέχθηκαν στην αίθουσα που εργάζονται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνοντάς τον ότι επισκέπτεται ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού κλάδου, με τις μαραθώνιες συνεδριάσεις της Βουλής και αναμεταδόσεις τους, οι οποίες πολλές φορές υπερβαίνουν το 24ωρο συνεχούς εργασίας. «Άρα, αν έρθω να εργαστώ στις δύο το πρωί, θα μπορούσα να σας βρω εδώ. Μην εκπλαγείτε αν συμβεί. Θα μπορέσω να σας βρω;» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This