Mεγάλο «όχι» της Αχτσιόγλου στον Κασσελάκη – Το τετ α τετ πίσω από κλειστές πόρτες

«Δεν έχω την ενέργεια» - Τι απάντησε για την πρόταση του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Έκπληξη προκάλεσε το τετ α τετ της Έφης Αχτσιογλου με τον Στέφανο Κασσελάκη στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, όπου οι δυο τους απομονώθηκαν για μισή ώρα.

Εξερχόμενη από το γραφείο, μετά από τη συζήτησή τους, η Έφη Αχτσιογλου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αρνήθηκε την πρόταση του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει όποια θέση θέλει εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ε. Αχτσιόγλου ευχαρίστησε τον Σ. Κασσελάκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Εξερχόμενη από το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής είπε στους δημοσιογράφους.

«Συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις. Από την δική μου πλευρά του ευχήθηκα φυσικά καλή δύναμη. Μου είπε αν θέλω οποιαδήποτε θέση που θα ενδιέφερε. Τους είπα ότι στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω οποιαδήποτε θέση διότι μετά από πρώτη γραμμή αντιπολίτευσης για δύο χρόνια και διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις δεν έχω αυτή τη στιγμή την ενέργεια. Είναι αμιγώς προσωπική απόφαση» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν έχω την ενέργεια να αναλάβω αυτή τη στιγμή κάποια άλλη θέση πέραν από αυτή που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Είναι, ξαναλέω, καθαρά προσωπική απόφαση που έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες που νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει, και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ. Θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι οπωσδήποτε θα χρειαστεί τις συμβουλές μου»

-Θα μείνετε τομεάρχης Οικονομικών;

-Όχι, όχι δεν θα αναλάβω καμία χρέωση.

-Ούτε σας πρότεινε κάτι συγκεκριμένο;

-Ο ίδιος μου είπε οποιαδήποτε θέση θέλω. Δε αρνήθηκα, το είπα εξαρχής. Κάναμε μία πιο γενική κουβέντα. Δεν περάσαμε σε πιο ειδικά. Του διευκρίνισα ότι δεν έχω την δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική η απόφαση. Το κλίμα ήταν μία χαρά, εξαιρετικό.

Η συνάντηση με τον Φάμελλο

Νωρίτερα, ο Σ. Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Σ. Φάμελλο στον οποίο εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για την θέση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του Σ. Φάμελλου, το οποίο – και αυτή είναι η παραπολιτική είδηση – «εποφθαλμιά» ο Σ. Κασσελάκης. Πρόκειται για το γραφείο στο ισόγειο της Βουλής που παραδοσιακά δίνεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχει θέα στο Σύνταγμα και στη Β. Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στ. Κασσελάκης (για την ακρίβεια συνεργάτες του, διότι εκείνος δεν έχει εικόνα γι’ αυτά τα θέματα) έχουν ζητήσει να εγκατασταθεί στο γραφείο αυτό ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Έχουμε πολύ δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει, από εδώ και πέρα, πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις, και ως κόμμα και ως Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας. Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων, διότι το έχει ανάγκη και η οικονομία και η κοινωνία, και το μέλλον της χώρας. Ο Σωκράτης (σ.σ. Φάμελλος), ο Διονύσης (σ.σ. Καλαματιανός), κάνουν έναν τιτάνιο άθλο, για να μπορέσουν να προωθήσουν τις θέσεις μας και νομίζω, από εδώ και πέρα έχουν μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει και να πετύχουμε όλοι συλλογικά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This