«Βέλη» Μαρινάκη σε Κασσελάκη για το βίντεο στη Βουλή

Ενόχληση για τις δηλώσεις Κασσελάκη ότι θα βάλει «φωτιά» στο σύστημα - «Αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία;»

Must Read

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε σήμερα κατά την ενημέρωση των συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή το βίντεο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τη Βουλή, όπου δήλωσε ότι θα βάλει… «φωτιά» στο σύστημα.

«Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως «χειροκροτητές». Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι η πολιτική. Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά» δήλωσε σε βίντεο ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την αντίδραση του Μαξίμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κουνώντας το δάχτυλο στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον κάλεσε να «μην περιορίζεται μόνο σε βόλτες στον χώρο και στο εστιατόριο αλλά να μάθει αρχές της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας».

Συνεχίζοντας σε ενοχλημένο ύφος, ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Οι νόμοι, οφείλουμε να του πούμε,  ψηφίζονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας η οποία είναι η βασικότερη αρχή της δημοκρατίας μας και ψηφίζονται από βουλευτές που είναι νόμιμα εκλεγμένοι από την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία που είναι οι βουλευτικές εκλογές» είπε και άφησε αιχμές ότι ο Κασσελάκης «αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία»: «Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει. Αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την αρχή της πλειοψηφίας; Και τι έχουν να πουν οι βουλευτές του κόμματός του που έχουν ψηφίσει νομοσχέδια και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This