Συνέχεια στην κόντρα με τον Χουρδάκη δίνει η Κωνσταντοπούλου: «Ανεπίτρεπτο το λοξοδρόμισμα προς την Δεξιά»

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ που εκτυλίσσεται στην Πλεύση Ελευθερίας

Must Read

Συνεχίζεται το πινγκ πονγκ δηλώσεων και αντεγκλήσεων στην Πλεύση Ελευθερίας. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανταπάντησε στην απάντηση του Μιχάλη Χουρδάκη για την βουλευτική του έδρα, εκτοξεύοντας παράλληλα βολές για την στάση του.

Στο εσωκομματικό σίριαλ που εκτυλίσσεται την Τετάρτη, η κ. Κωνσταντοπούλου έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τον κ. Χουρδάκη, ο οποίος απάντησε στο σχετικό αίτημα της προέδρου του κόμματος ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του.

Η πρόεδρος της Πλεύση Ελευθερίας έδωσε συνέχεια στην κόντρα υπαινισσόμενη πως ο κ. Χουρδάκης προσκολλάται και λοξοδρομεί προς την Δεξιά. Σε δήλωσή της στο formediatv, η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε:

«Εγώ έστειλα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής που τον ενημερώνω ότι έχει ζητηθεί από τον κύριο Χουρδάκη να παραδώσει την έδρα του. Μέχρι να το κάνει τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. Η Πλεύση Ελευθερίας έχει πολύ ξεκάθαρα πει προς την κοινωνία ότι δεν κοιτάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά, ότι κοιτάμε μπροστά. Φυσικά, έχουμε τις αριστερές μας αναφορές στις αρχές μας και τις αξίες μας. Φυσικά, είναι ανεπίτρεπτες οι προσκολλήσεις σε κόμματα και το λοξοδρόμισμα προς την Δεξιά, και φυσικά, εγώ αυτό ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα το διαφυλάξω. Όπως, επίσης, θα διαφυλάξω την εύρυθμη λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας».

Πλεύση Ελευθερίας: Αρνείται να παραδώσει την έδρα ο Χουρδάκης!

«Ηλεκτρισμένη» είναι η ατμόσφαιρα στην «Πλεύση Ελευθερίας», καθώς ο βουλευτής Μιχάλης Χουρδάκης αρνείται να παραδώσει την έδρα του όπως ζήτησε η πρόεδρος του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε ανακοίνωσή του ο Μ. Χουρδάκης υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, παρά το γεγονός ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε τη διαγραφή του.

«Πληροφορήθηκα την επιθυμία της επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας να με θέσει εκτός. Στη μέχρι σήμερα μικρή κοινοβουλευτική θητεία μου θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της – δημοκρατικά λειτουργούσας – Πλεύσης Ελευθερίας που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή» γράφει ο Μ. Χουρδάκης σε ανάρτησή του και προσθέτει: «Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων».

Νωρίτερα, η Ζ. Κωνσταντοπούλου σε επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα ενημέρωσε ότι έχει ζητήσει από τον Μ. Χουρδάκη να παραδώσει την έδρα εντός της εβδομάδος!

Ο Μ. Χουρδάκης εξελέγη βουλευτής στην Α Θεσσαλονίκης. Στις εκλογές του Μαΐου ο Μ. Χουρδάκης ήταν πέμπτος, αλλά η Ζ. Κωνσταντοπούλου τον ανέβασε στην πρώτη θέση και τον έκανε βουλευτή.

Υπογραμμίζεται ότι βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας είναι η μητέρα του Αρετή Παπαϊωάννου στη Β Θεσσαλονίκης. Και εκείνη είχε δεχθεί «κλωτσιά προς τα πάνω» από την Ζ. Κωνσταντοπούλου καθώς τον Μάιο ήταν δεύτερη και τον Ιούνιο τοποθετήθηκε στην πρώτη θέση.

Η επιστολή στον Τασούλα

Σε επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει:

«Ο κ. Μιχάλης Κουρδάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας έως ότου παραδώσει την έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας που κατέχει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί. 

Οι λόγοι αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο πολύ βαρύ έργο που αυτή έχει επωμιστεί και συνεχίζει να επιτελεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» σημειώνει η πρόεδρος του κόμματος και εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του Μ. Χουρδάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This