Βενιζέλος: Να μην πανηγυρίζει η κυβέρνηση

Must Read

Μήνυμα στην κυβέρνηση να μην πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα της αυτοδιοικητικής κάλπης έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μιλώντας στην Οικονομική Επιθεώρηση, επισήμανε πως τα λεγόμενα μηνύματα των αυτοδιοικητικών εκλογών αφορούν προφανώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τη μεταξύ τους σχέση.

Αφορούν όμως, όπως δήλωσε, και την κυβέρνηση «που θα ήταν κατά τη γνώμη μου σφάλμα να θεωρήσει ότι με την ψήφο στις αυτοδιοικητικές εκλογές εγκρίθηκε ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τις κρίσεις και γενικότερα τις προκλήσεις των τελευταίων μηνών». Μάλιστα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε στον ίδιο τόνο πως «μπορεί όμως να κάνω εγώ λάθος και η κοινωνία να έχει καταστεί οριστικά ολιγαρκής και ικανοποιημένη από την ύπαρξη ενός κυρίαρχου κόμματος χωρίς αντίβαρα».

Ο Ευ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις φυσικές καταστροφές, σημειώνοντας πως αυτό που τίθεται επί τάπητος είναι η ασφάλεια επιβίωσης. «Πρέπει να έχω δρόμους και γέφυρες, μια σχέση με τα ύδατα – με τη θάλασσα, τα ποτάμια, τους χειμάρρους, τα ρέματα. Ολα αυτά πρέπει να τα ξαναδούμε. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο εθνικό σχέδιο», όπως ανέφερε, κάνοντας λόγο για την ανάγκη ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης στο οποίο μάλιστα και θα πρέπει να προσανατολιστεί και η διάθεση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και του ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This