Συνεχίζει τις δημοσκοπικές επιτυχίες η RealPolls

Προέβλεψε με μεγάλη ακρίβεια το τελικό αποτέλεσμα στον Δήμο Αθηναίων!

Must Read

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η εταιρία δημοσκοπήσεων RealPolls, με την οποία είχε συνεργαστεί επί μακρόν η «δημοκρατία», φιλοξενώντας μάλιστα τις πρώτες πανελλαδικές μετρήσεις που είχε πραγματοποιήσει η συγκεκριμένη εταιρία.

Αυτή τη φορά η RealPolls προέβλεψε με μεγάλη ακρίβεια το τελικό αποτέλεσμα στον Δήμο Αθηναίων, που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στο ερώτημα «ποιον θα ψηφίσετε για δήμαρχο την Κυριακή», το 52,8% απάντησε «σίγουρα ναι» και «μάλλον ναι» τον Χάρη Δούκα, ενώ ψήφο στον Κώστα Μπακογιάννη έδινε το 37,9%. «Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ» είχε απαντήσει το 9,3%. Επρόκειτο για τη μοναδική έρευνα κοινής γνώμης που έδινε νίκη και μάλιστα άνετη στον κ. Δούκα.

Στην προεκλογική δημοσκόπηση σε ερώτηση αν θα συμμετάσχουν οι ερωτηθέντες στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Αθήνας, οι απαντήσεις είχαν ως εξής: 

– Από αυτούς που είπαν «σίγουρα ναι» το 50,3% δήλωσε ότι θα ψηφίσει τον Χάρη Δούκα, το 42,6% τον Κώστα Μπακογιάννη και το 7,3% δεν έδωσε απάντηση

-Από εκείνους που είπαν «μάλλον ναι» το 59,3% ανέφερε ότι θα στηρίξει τον Χάρη Δούκα, το 26% τον Κώστα Μπακογιάννη και το 14,2% δεν απάντησε

-Από τους ερωτηθέντες που είπαν «μάλλον όχι» το 35% είπε ότι θα ψήφιζε τον Χάρη Δούκα, το 36,9% τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ το υψηλό 28,1% δεν έδωσε απάντηση. 

Επίσης:

-Το 86% όσων ψήφισαν Κώστα Ζαχαριάδη στον πρώτο γύρο στον δεύτερο έλεγαν ότι θα στηρίξουν Χάρη Δούκα, ενώ μόλις ένα 4,7% είπε Κώστα Μπακογιάννη

-Το 45,2% όσων ψήφισαν Ηλία Κασιδιάρη στον πρώτο γύρο στον δεύτερο έλεγαν ότι θα ψηφίσουν Χάρη Δούκα, ενώ ένα 12,4% Κώστα Μπακογιάννη

Η Real Polls είχε προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια και τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο. Επρόκειτο για αναλόγου μεγέθους επιτυχία, αφού καμία άλλη εταιρία δεν είχε πλησιάσει τα πραγματικά τελικά ποσοστά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This