Γκάφα Μαρινάκη! Εξέθεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το debate

Προσπάθησε να τα «μαζέψει» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Must Read

«Κάρφωσε» κατά λάθος τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αρνιόταν πεισματικά debate με τον αντίπαλό του Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών, μια ημέρα μετά το βατερλό της κυβέρνησης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε δηλώσεις του για τον Κώστα Μπακογιάννη που έχασε τον δημαρχιακό θώκο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήρε τον ανιψιό του πρωθυπουργού για τη στάση του να προχωρήσει σε debate με τον Χάρη Δούκα.

«Κανείς ποτέ δεν έχασε τίποτα από τον διάλογο. Έγινε ένας πολύ πολιτισμένος, υγιής διάλογος μεταξύ δύο υποψηφίων στον δήμο Αθηναίων. Δεν κρύφτηκε ο κ. Μπακογιάννης. Τον τιμά ότι ενώ είχε κερδίσει με 41% μπήκε σε μια διαδικασία διαλόγου σε μία λογική δεύτερου γύρου» δήλωσε πολύ σωστά ο Παύλος Μαρινάκης, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι εκθέτει τον Μητσοτάκη…

Έτσι, όταν δέχτηκε ερώτηση-«φωτιά» για τη στάση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν δέχτηκε να προχωρήσει σε τηλεμαχία με τον Αλέξη Τσίπρα, τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαπίστωσε την γκάφα του και έσπευσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα…

«Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Άλλο βουλευτικές και άλλο αυτοδιοικητικές εκλογές. Στις εκλογές του Μαΐου είχε γίνει debate με όλους τους υποψήφιους. Στις βουλευτικές εκλογές δεν πήγαμε σε δεύτερο γύρο» ήταν η αμήχανη απάντηση που έδωσε και συνέχισε: «Αποτυπώθηκαν οι πολιτικοί συσχετισμοί και επειδή πληρώναμε τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και την καταστροφική απλή αναλογική, έτσι ορίζει η Δημοκρατία μας και έτσι κάναμε πήγαμε σε μία δεύτερη εκλογική διαδικασία. Υπήρχε ένας εκτενέστερος διάλογος, μία ανάλυση των προγραμμάτων από όλα τα κόμματα, ασχέτως αν το δικό μας ήταν κοστολογημένο, των υπόλοιπών ήταν γονατογραφήματα. Αποτυπώθηκαν οι πολιτικοί συσχετισμοί και επαναποτυπώθηκαν  μετά από ένα μήνα».

Δείτε επίσης:

«Βράζουν» στη ΝΔ με Άδωνι και Αυγενάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This