Αιχμές Κακλαμάνη για την ήττα

«Οταν ο Κώστας Μπακογιάννης μού ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κάνει debate, του είπα "μην τυχόν και το κάνεις"»

Must Read

Αστραψε και βρόντηξε ο Νικήτας Κακλαμάνης με φόντο τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, αφήνοντας μάλιστα σαφείς αιχμές κατά της ηγετικής ομάδας πως αποκλείει στελέχη του κόμματος τα οποία ανήκουν στη λαϊκή δεξιά.

Ενα εκ των ιστορικότερων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας έδειξε ως υπεύθυνη για την ήττα της Κυριακής τη στροφή που έχει κάνει η «γαλάζια» παράταξη προς τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του, μίλησε για αποκλεισμό στελεχών από τα ψηφοδέλτια επειδή και μόνο αυτοπροσδιορίζονται ως λαϊκοί δεξιοί, ενώ μίλησε και για το στρατηγικό λάθος του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο της Αθήνας με την επιλογή να πάει σε debate. «Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι μήνυμα που έρχεται προς τα έσω» είπε και συνέχισε λέγοντας πως η αντιπολίτευση δεν έχει καταλάβει πως το αποτέλεσμα είναι 12-1 υπέρ της κυβέρνησης.

Προειδοποίηση

«Το επισημαίνω εν όψει των ευρωεκλογών και χτυπώ την καμπάνα» είπε σε έντονο ύφος και συνέχισε λέγοντας πως «η Ν.Δ. πρέπει να κυβερνήσει με το σύνολο της Ν.Δ. και όχι με αποκλεισμούς προσώπων επειδή κάνουν το… έγκλημα να λένε ότι είναι παραδοσιακοί λαϊκοί δεξιοί».

Ο ίδιος έκανε αναφορά όμως και στον Δήμο της Αθήνας, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε εξωφρενική την απόφασή του να πει «ναι» στο debate. «Οταν ο Κώστας Μπακογιάννης μού ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κάνει debate, τινάχτηκα από την καρέκλα που καθόμουν. Και του είπα μην τυχόν το κάνεις. Ασχετα που ήταν καλός στο debate. Το 41% δεν κάνει debate με το 14%. Εγώ είμαι πρακτικός, στη δημοκρατία γίνεται και έπρεπε να γίνει και στον α’ γύρο, αλλά μιλάω ρεαλιστικά. Σε ένα τέτοιο debate ψηφοθηρικά ευνοείται μόνο το 14%», είπε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This