Ο Κουρέτας αποκαλύπτει με έγγραφο τα ψέματα Αγοραστού και εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μετά τη συντριβή του ο Αγοραστός έδωσε εντολή να σταματήσουν τα έργα - Το έγγραφο προς το υπ. Υποδομών

Must Read

«Γκρεμίζει» τους ισχυρισμούς του Κώστα Αγοραστού ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, αποκαλύπτοντας με έγγραφο την αδιανόητη πράξη του απερχόμενου περιφερειάρχη να σταματήσει τα αντιπλημμυρικά έργα αμέσως μετά τη συντριβή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο Αγοραστός υποστήριξε ότι ο Κουρέτας ψεύδεται και ότι τα έργα σταμάτησαν για… μια μέρα, για λόγους συντήρησης. Στην ίδια «γραμμή» και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ο οποίος δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Αγοραστός έδωσε απάντηση.

Το πρωί της Παρασκευής όμως, ο Δ. Κουρέτας μίλησε στο Open καταγγέλοντας ότι ο Αγοραστός έδωσε εντολή να σταματήσουν τα έργα στα αναχώματα, με έγγραφο μάλιστα το οποίο έστειλε στον Χρήστο Σταϊκούρα και τον Νίκο Ταχιάο, στους οποίους ανέφερε ότι δεν υπάρχουν χρήματα και τα έργα σταματούν.

Έταζε προεκλογικά όμως μετά την ήττα έδωσε εντολή να σταματήσουν τα έργα

Με λίγα λόγια, ο εκλεκτός της κυβέρνησης Κώστας Αγοραστός, ο οποίος προεκλογικά έταζε αντιπλημμυρικά έργα, δίνοντας εντολή σε εταιρείες να συνεχίσουν τις εργασίες για τις οποίες θα πληρώνονταν στο μέλλον, ξαφνικά μετά από την εκλογική ήττα του έδωσε εντολή να σταματήσουν.

Οι καταγγελίες του νέου περιφερειάρχη αλλά και προέδρων κοινοτήτων προκάλεσαν σάλο και πολλά ερωτηματικά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν εκ νέου κάποια από τα έργα σε πλημμυροπαθείς περιοχές. Ωστόσο, ο Δ. Κουρέτας πλέον καλεί τον απερχόμενο περιφερειάρχη να του παραχωρήσει γραφείο δίπλα στο δικό του προκειμένου να έχει έλεγχο του τι συμβαίνει, μέχρι την 1η Ιανουαρίου που θα αναλάβει τα ηνία της Περιφέρειας.

Όπως τόνισε στο Open: «Θέλω να ξέρω τις αποφάσεις του παίρνει και να λέω τη γνώμη μου. Και να πηγαίνουμε μαζί στους κατοίκους για να τους ενημερώνουμε, όπως πηγαίνω εγώ. Δεν θα τον πειράξουν, το εγγυώμαι» τόνισε ο Δ. Κουρέτας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This