Γιάννης Λαγουδάκος στο Πέραμα: «Ως εδώ με τον φασισμό και τους Χρυσαυγίτες»!

Ηχηρό μήνυμα του νεοεκλεγέντα δημάρχου Περάματος

Must Read

Αυστηρό μήνυμα στέλνει ο νέος δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκος, ο οποίος καταδικάζει «τον φασισμό και στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν θέση στο Πέραμα.

Απαντώντας σε συκοφάντες, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος τονίζει «Ως εδώ με όσους αγκαλιάστηκαν με τον φασισμό στην πόλη» και διαψεύδει το περιεχόμενο φυλλαδίων που στόχο είχαν να τον πλήξουν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γ. Λαγουδάκος ευχαριστεί όλους όσους τον στήριξαν και τονίζει: «Έχω έρθει να ενώσω και όχι να χωρίσω. Έχω έρθει να ενώσω τις δημοκρατικές φωνές της πόλης μας και να εκφράσω όλους τους δημότες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ. Λαγουδάκου:

«Περαματιώτες Περαματιωτισσες,
Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά που δώσατε την ευκαιρία να διοικήσω τον δημο μας άπο την πρώτη Γενάρη. Έχω έρθει να ενώσω και όχι να χωρίσω. Έχω έρθει να ενώσω τις δημοκρατικές φωνές της πόλης μας και να εκφράσω όλους τους δημότες. Οφείλω να ευχαριστήσω όσους στάθηκαν πλάι μας. Χρέος μου να είμαι δήμαρχος όλων μας.

Αυτό το κλίμα ενότητας και προόδου όμως φαίνεται πως δεν ταιριάζει σε όλους. Από την Κυριακή των εκλογών του Β’ Γύρου διακινούνται στο διαδίκτυο από μια αισχρή μειοψηφία, ακατάσχετα ψεύδη τα οποία επιχειρούν να πλήξουν το δημοκρατικό μας φρόνημα. Το δημοκρατικό φρόνημα των συνεργατών μου και το δικό μου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Διαψεύδω κατηγορηματικά το περιεχόμενο των χυδαίων και συκοφαντικών φυλλαδίων-λάσπη. Η καταδίκη μου απέναντι στον φασισμό και στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Τελεία και παύλα. Δεν ήμουν εγώ που δέχτηκα τη στήριξη νεοναζιστικών μορφωμάτων και των οπαδών τους. Ουδέποτε. Και ακόμη και τώρα, καλύτερα να έχανα τις εκλογές παρά να είχα τέτοιες στηρίξεις. Αλήθεια, μπορούν αυτό το πουν όλοι οι συνδυασμοί και όλοι όσοι διοίκησαν τον Δημο;

Για αυτό το γεγονός με βοήθησαν άδολα άνθρωποι από όλο το δημοκρατικό φάσμα χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Η σκευωρία και η προβοκάτσια δεν θα περάσουν και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Ως εδώ με όσους αγκαλιάστηκαν με τον φασισμό στην πόλη.

Γιάννης Λαγουδάκος
Δήμαρχος του δημοκρατικού Περάματος»

(Φωτογραφία: Facebook – Γιάννης Λαγουδάκος)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This