Ακραία πρόκληση από την Άγκυρα: Η Τουρκία «προσήρτησε» ελληνική βραχονησίδα στρατηγικής σημασίας!

Αντισυνταγματική και παράνομη η κίνηση της κυβέρνησης Μητσοστάκη να παραχωρήσει το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας για διευκόλυνση των αμερικανικών στρατευμάτων

Συντάκτης: Newsroom

Στις 20 Οκτωβρίου, αμέσως μετά την άνευρη ελληνοτουρκική συνάντηση για τον πολιτικό διάλογο, η Τουρκία ανήγγειλε επισήμως, διεθνώς και εγγράφως ότι η βραχονησίδα Ζουράφα βρίσκεται αποκλειστικά και μόνον μέσα στο FIR Κωνσταντινούπολης, εντός του οποίου η Τουρκία έχει αποκλειστικά κυριαρχικά δικαιώματα, δηλαδή η Ζουράφα ανήκει στην τουρκική επικράτεια/κυριαρχία.

  • Από την Κύρα Αδάμ

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη διεθνή, τουρκική ανακοίνωση υφαρπαγής/προσάρτησης ελληνικής βραχονησίδας στο Β. Αιγαίο και παράνομης ένταξής της στην τουρκική κυριαρχία/επικράτεια.

Δείτε επίσης: Τα… μασάει το Υπουργείο Άμυνας για το δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας

Και τούτο διότι από τις 30 Οκτωβρίου 2023 έως τις 2 Νοεμβρίου 2023 η Τουρκία θα εκτελέσει επιχειρησιακή δοκιμή πυραύλων S-400 σε συνεργασία με τουρκικά F-16 και UAV σε περιοχή που καταλαμβάνει και την ελληνική κυριαρχία της βραχονησίδας Ζουράφα και σε ύψος άνω των 51.000 ποδών. Η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκαλύπτει την ελληνική αγγελία Α3789/23, στην οποία η κυβέρνηση αναγράφει ότι η περιοχή των τουρκικών δοκιμών καταλαμβάνει ελληνική κυριαρχία, χωρίς όμως να καταγγέλλει την Τουρκία στους διεθνείς οργανισμούς για να προστατεύσει την ελληνική κυριαρχία.

Η ελληνική αγγελία Α3789/23, στην οποία η κυβέρνηση αναγράφει ότι η περιοχή των τουρκικών δοκιμών καταλαμβάνει ελληνική κυριαρχία

Η αντίδραση της Τουρκίας ήταν αστραπιαία, δηλώνοντας ότι ολόκληρη η περιοχή της άσκησης βρίσκεται αυστηρώς μέσα στο FIR Κωνσταντινούπολης, στο οποίο η Τουρκία έχει αποκλειστικά κυριαρχικά δικαιώματα και η κατάληψη της ελληνικής κυριαρχίας στη Ζουράφα, που ισχυρίζεται η Ελλάδα, αποτελεί τουρκική επικράτεια και γι’ αυτό η άσκηση θα γίνει κανονικά. Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει ως τεκμήριο την τουρκική διεθνή αγγελία Α7847/23, με την οποία η Αγκυρα περιλαμβάνει στην τουρκική επικράτεια/κυριαρχία την ελληνική περιοχή της Ζουράφας.

Η διεθνής αγγελία Α7847/23 της Άγκυρας που περιλαμβάνει στην τουρκική επικράτεια/κυριαρχία την ελληνική περιοχή της Ζουράφας

Η Ζουράφα είναι η μοναδική ελληνική βραχονησίδα στο βόρειο, βορειοανατολικό Αιγαίο και μαζί με τη νήσο Σαμοθράκη λειτουργούν ως ασπίδα για κάθε προσπάθεια προσπέλασης από ανατολάς. Και τούτο διότι η βραχονησίδα Ζουράφα βρίσκεται εντός του FIR Αθηνών και αποτελεί ελληνική κυριαρχία στα όρια του FIR Κωνσταντινούπολης.

Η βραχονησίδα Ζουράφα βρίσκεται εντός του FIR Αθηνών, στα όρια του FIR Κωνσταντινούπολης

Με τα 6 ν.μ. χωρικά ύδατα στην Ζουράφα διευκολύνονται οι Ελληνες ψαράδες από την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα. Η ζωτικής σημασίας αυτή περιοχή καταλαμβάνεται συστηματικώς από τους Τούρκους ψαράδες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχείς διαμαρτυρίες των Ελλήνων, που δεν προστατεύονται από τις φοβικές κυβερνήσεις μας.

Συνταγματική εκτροπή! Ορμητήριο πολέμου των ΗΠΑ η Ελευσίνα με υπογραφή Μητσοτάκη

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει παραβιάσει το Σύνταγμα της Ελλάδας και έχει περιορίσει/κοντύνει την ελληνική κυριαρχία, επιφέροντας εξόχως σοβαρές βλάβες στη χώρα, προκειμένου να συνδράμει αμερικανικούς επιχειρησιακούς σχεδιασμούς στη Μέση Ανατολή, εμπλέκοντας τη χώρα βαρύτερα και βαθύτερα στην πολεμική αναμέτρηση ΙσραήλΧαμάς.

Η ελληνική κυβέρνηση ανταποκρίθηκε αστραπιαίως την προηγούμενη εβδομάδα, σε συγκεκριμένο αμερικανικό αίτημα να παραχωρηθεί, για άγνωστο χρονικό διάστημα, το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας σε αμερικανικά μεταγωγικά C-130J για μεταφορά αμερικανικού προσωπικού προς τη Μέση Ανατολή, στην περίπτωση που η Ουάσινγκτον κρίνει απαραίτητη την αναβάθμιση της επιχειρησιακής εμπλοκής της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής για την υπεράσπιση αμερικανικών εθνικών συμφερόντων. Χωρίς να αποκλείεται και η μεταφορά Αμερικανών ομήρων από τη Γάζα.

Πρόθεση των Αμερικανών είναι να χρησιμοποιηθεί και το αεροδρόμιο της Καρπάθου, αν αυτό κριθεί αναγκαίο στο μέλλον.

Αµερικανικό μεταγωγικό αεροσκάφος C-130J (φωτο αρχείου)

Η παραχώρηση

Παραχωρώντας το αεροδρόμιο της Ελευσίνας προς χρήση από αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις, η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραβιάζει βαρύτατα το ελληνικό Σύνταγμα. Και τούτο διότι το Σύνταγμα των Ελλήνων στο άρθρο 27 παράγραφος 2 αναφέρει επακριβώς: «Χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην ελληνική επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη, ούτε μπορεί να διαμένει σε αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή».

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας δεν περιλαμβάνεται στις βάσεις που έχει παραχωρήσει η Ελλάδα στις ΗΠΑ με την υπογραφή της διμερούς συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας MCDA, η οποία κυρώθηκε από τη Βουλή με νόμο. Το αεροδρόμιο της Ελευσίνας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από νατοϊκές δυνάμεις, σύμφωνα με το καταστατικό του ΝΑΤΟ που έχει υπογράψει και η Ελλάδα.

Προκειμένου να παραχωρηθεί το αεροδρόμιο για χρήση νατοϊκών δυνάμεων είναι απαραίτητο η Συμμαχία να έχει εκπονήσει προηγουμένως και να έχει εγκρίνει συγκεκριμένη στρατιωτική επιχείρηση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ (όπως π.χ. είχε γίνει με το αεροδρόμιο του Αράξου στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς στη Λιβύη εναντίον του Καντάφι). Η Ατλαντική Συμμαχία δεν έχει εμπλακεί μέχρι στιγμής στον πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς και ως εκ τούτου το αεροδρόμιο της Ελευσίνας δεν έχει παραχωρηθεί στη Συμμαχία με μεταβίβαση αρμοδιοτήτων (transfer of authοrity ΤΟΑ).

Στην παρούσα περίπτωση, το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας έχει παραχωρηθεί από την κυβέρνηση αποκλειστικώς και μόνο για χρήση από αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις. Και επιπλέον η μονομερής και παράνομη αμερικανική στρατιωτική παρουσία στην Ελευσίνα δεν περιλαμβάνεται σε διμερή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ. Και τούτο διότι στην περίπτωση που θα επρόκειτο περί άσκησης η ΥΠΑ όφειλε, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ICAO, να έχει εκδώσει τουλάχιστον τις προηγούμενες πέντε εργάσιμες ημέρες διεθνή αγγελία για άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ.

Για τους λόγους αυτούς, το Υπουργείο Αμυνας δεν έχει δικαίωμα εκ των υστέρων να δηλώσει και να υποστηρίξει ότι πρόκειται περί διμερούς ελληνοαμερικανικής στρατιωτικής άσκησης. Οποιαδήποτε έκδοση διεθνούς αγγελίας για εκτέλεση άσκησης από τούδε και στο εξής θα παραβιάζει τη διεθνή νομιμότητα (ΙCΑΟ) και θα πρόκειται περί πλασματικής αγγελίας (μαϊμού).

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη γνώριζε από την πρώτη στιγμή τους περιορισμούς που θέτει το ίδιο το Σύνταγμα στην παραχώρηση του αεροδρομίου της Ελευσίνας, δηλαδή ελληνικού εδάφους και ελληνικής κυριαρχίας σε ξένη δύναμη, για την εξυπηρέτηση των δικών της πιθανών μελλοντικών επιχειρησιακών σχεδιασμών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Και παρά ταύτα προχώρησε χωρίς δισταγμό στην παραβίαση του Συντάγματος και στην παραχώρηση ελληνικής κυριαρχίας.

Άμεση αποδοχή από Δένδια – Γεραπετρίτη

Σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές, το αμερικανικό αίτημα μεταβιβάστηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον ΥΠΕΞ Γ. Γεραπετρίτη να συμφωνεί αμέσως χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Το αμερικανικό αίτημα μεταβιβάστηκε αμέσως από το ΥΠΕΞ στο Υπουργείο Αμυνας και στον αρμόδιο υπουργό Ν. Δένδια.

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης

Ο κ. Δένδιας αποδέχθηκε και αυτός το αμερικανικό αίτημα με την έκφραση του σοβαρού ενδοιασμού ότι η απόφαση αυτή πρέπει πρώτα να περάσει από τη Βουλή, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Ο κ. Γεραπετρίτης αντέτεινε ότι δεν υπάρχει χρόνος να περάσει το αμερικανικό αίτημα από τη Βουλή, προκρίνοντας ότι έτσι κι αλλιώς το αίτημα θα υπερψηφιστεί από τους Ελληνες βουλευτές.

Ούτε η κυβέρνηση ούτε και οι ΥΠΕΞ και ΥΕΘΑ μπορούν να καλυφθούν πίσω από την άστοχη, αφελή και απολύτως ανακριβή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι δεν μπορεί να σχολιάσει «επιχειρησιακά ζητήματα που σχετίζονται με συμμαχικές υποχρεώσεις μας». Επειδή δεν υπάρχουν «συμμαχικές υποχρεώσεις» για παραχώρηση του στρατιωτικού αεροδρομίου Ελευσίνας για διευκολύνσεις των Αμερικανών και η παραχώρηση έγινε στη ζούλα, καλό είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προτού μιλήσει να έχει διαβάσει το Σύνταγμα.

Συνταγματικά, νομικά και ηθικά η κυβέρνηση εν κρυπτώ και στα μουλωχτά παραχώρησε ελληνική κυριαρχία για κομματικά οφέλη ή ακόμα και για μελλοντικά προσωπικά οφέλη, χωρίς την έγκριση του Κοινοβουλίου και πολύ περισσότερο χωρίς να ενημερώσει τους Ελληνες πολίτες, που διατηρεί στο σκοτάδι και που δεν γνωρίζουν τι μπορεί να τους ξημερώσει υπαιτιότητι της κυβέρνησης.

Με την αντισυνταγματική κίνησή της και τη βεβιασμένη παραχώρηση της Ελευσίνας στις αμερικανικές δυνάμεις για πιθανές μελλοντικές επιχειρήσεις τους στη Μέση Ανατολή, η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμπλέκει βαθιά και σοβαρά μονομερώς τη χώρα στην κρίση της Μέσης Ανατολής και δεν κρατά καμιά ισορροπία προς την πλευρά των Παλαιστινίων και της Παλαιστινιακής Αρχής του κ. Αμπάς.

Ατόπημα

Από πρόσφατη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ενώ ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον κ. Νετανιάχου, δεν θέλησε να συναντηθεί στη Ραμάλα, σε μια απαραίτητη συμβολική κίνηση ισορροπίας, με τον ηγέτη της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Αμπάς (πράγμα που έπραξε την Τρίτη ο πολύ προσεκτικός Γάλλος πρόεδρος Ε. Μακρόν, που συνάντησε τον Παλαιστίνιο ηγέτη). Είναι η πρώτη φορά που ελληνική κυβέρνηση διαταράσσει σοβαρά την ελληνική πολιτική απέναντι στους Παλαιστινίους, με αποτέλεσμα να προκύπτει δυσαρέσκεια σε βάρος της Ελλάδας, που είναι άγνωστο αν και πώς θα εκδηλωθεί σε κλιμάκωση των εξελίξεων στη Γάζα.

Η αντισυνταγματική και παράνομη κίνηση της κυβέρνησης να παραχωρήσει εν κρυπτώ το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας για διευκόλυνση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή ουδόλως έγινε αντιληπτή από την αντιπολίτευση και κυρίως από την αξιωματική αντιπολίτευση του κ. Κασσελάκη, που απειλεί από την πρώτη στιγμή της εκλογής του ότι «θα φάει» τον Κ. Μητσοτάκη.

Οι παράνομες και αντισυνταγματικές κινήσεις της κυβέρνησης πέρασαν αβίαστα κάτω από τα κλειστά ραντάρ των αρμόδιων τομεαρχών, ναυάρχου Αποστολάκη και Ρένας Δούρου, καθώς και της εκπροσώπου Τύπου Δ. Αυγέρη, με την τελευταία να μην έχει αρθρώσει λέξη και τους δύο πρώτους να ασχολούνται με παρωχημένες και ανακριβείς ερωτήσεις περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών λόγω απόσυρσης στρατιωτικού υλικού από αυτά.

Αλλά, όπως έχει διαβεβαιώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Κασσελάκης θα καταβάλει προσπάθεια να τα μάθει γρήγορα όλα αυτά. Μέχρι τότε η ελληνική κυριαρχία μπορεί να καίγεται και η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μένει στο απυρόβλητο, μέχρις ότου έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ-Κασσελάκης να σώσει τη χώρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη Ερντογάν: Συμφωνεί η κυβέρνηση για Τούρκους αξιωματικούς στη Λέσβο λόγω… μεταναστευτικού!

Σε λίγες ώρες προσγειώνεται στην Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και όπως όλα δείχνουν έρχεται με γεμάτες τις «βαλίτσες» των απαιτήσεων, αφού ο...

Και με την Σακελλαροπούλου θα συναντηθεί ο Ταγίπ Ερντογάν

Την Πέμπτη αναμένουμε στην Ελλάδα τον Ταγίπ Ερντογάν, που έρχεται με σχέδιο και απαιτήσεις στη λογική του... καζάν-καζάν, για το 5ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας...

Απίστευτη απάτη: Ξεπουλάνε το νερό «από το παράθυρο»!

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα αποτιμήσει την αξία ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ και στη συνέχεια το 50% της αξίας τους θα διοχετευτεί σε Εθνικό Ταμείο Επενδύσεων και το υπόλοιπο στη μείωση του χρέους

Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για το φορολογικό νομοσχέδιο που εξοντώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες

Σύσσωμη η αντιπολίτευση εξέφρασε την αντίθεσή της για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης και του υπ. Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη που φέρνει φοροκαταιγίδα και στοχοποιεί τους...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν αντιμετωπίζεις την φοροδιαφυγή βάζοντας τους πάντες στο κρεβάτι του Προκρούστη»

Το φορολογικό νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη για τους ελεύθερους επαγγελματίες σχολιάζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Εμείς στη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ δεν πιστεύουμε πως...

Από την Ιταλία έστειλε μήνυμα για την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Ρώμη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας και συνεχίζει τις επαφές του. Μάλιστα δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες με τον πρόεδρο της Ιταλικής Αριστεράς (Sinistra Italiana),...

Οι όροι Ερντογάν: Έξι μίλια στο Αιγαίο πλην Εύβοιας και δύο κράτη στην Κύπρο!

Προπομπός ο Ροζάκης που χαρακτήρισε «παράνομα» τα 12 μίλια - Ιδού γιατί δεν θα δεχθούν ερωτήσεις οι δύο ηγέτες αύριο - Η «Εστία» διευκολύνει και αποκαλύπτει τις απαντήσεις!

Αυγέρη: «Αντισυνταγματικά τα τεκμήρια που προβλέπει το φορολογικό νομοσχέδιο»

Πυρά κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το φορολογικό νομοσχέδιο εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη τονίζοντας ότι είναι αντισυνταγματικά τα κριτήρια που...

«Κεραυνοί» Δένδια κατά της Τουρκίας λίγο πριν την έλευση του Ερντογάν

Σαφές μήνυμα στην Τουρκία ότι η διαφορά με την Ελλάδα είναι μία και μοναδική, η υφαλοκρηπίδα, έστειλε ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας (λίγες ώρες...

Ο… ανένδοτος αγώνας του Κυριάκου

Ως ένα από πολλά κεφάλια της... Λερναίας Ύδρας (φοροδιαφυγής) περιέγραψε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις συναλλαγές με μετρητά, κατά των...

Φάμελλος: Κόκκινες γραμμές στον διάλογο με τον Ερντογάν. Χάγη μόνο για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είπε λέξη για την συνέντευξη Ερντογάν που ζητά Χάγη για όλα τα ελληνοτουρκικά θέματα, ο Σωκράτης Φάμελλος έσπευσε...

Καλή τύχη σε όλους μας και κυρίως… Προσδεθείτε!

Του Κώστα ΠρώιμουΠόσοι ψηφοφόροι του Ανδρέα να έχουν απομείνει;Αναφέρομαι στους ατόφιους και πιστούς θαυμαστές του, όσους ζουν και έχουν περάσει τα εβδομήντα. Θυμάται κανείς τι...

Επίθεση Μητσοτάκη στους ελεύθερους επαγγελματίες: Οι μισοί δηλώνετε μηδενικό εισόδημα!

Με «νύχια και με δόντια» προσπαθεί ο Πρωθυπουργός να στηρίξει το φορολογικό νομοσχέδιο!

Ο Σκρέκας διώχνει τον Λιανό από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Θυελλώδεις παραμένουν οι σχέσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού με την κυβέρνηση. Αύριο μάλιστα δρομολογείται η έξοδος του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Γιάννη Λιανού, ο οποίος...

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Η Κωνσταντοπούλου κήρυξε ενός λεπτού σιγή στη Βουλή!

Στην μονομερή τήρηση ενός λεπτού σιγής στην Ολομέλεια της Βουλής προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφερόμενη στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου!Η πρωτοβουλία της προκάλεσε αμηχανία,...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με καταγγελίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών: «Δεν αναγνωρίζονται τα πτυχία στην Ελλάδα»

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση που ήρθε στο «φως», πριν από μερικά 24ωρα, με πρωταγωνιστή το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών και πτυχία, που δεν είναι...

Μαρία Κορινθίου: «Έμεινα έγκυος στον ενάμιση μήνα σχέσης κι όταν έλεγα δεν ξέρω τι θα κάνω, ο Γιάννης…»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά –δες» και παραχώρησε στη Τζένη Θεωνά μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην...

Youtuber μάς κάνει ρεζίλι διεθνώς για την Ομόνοια: «Ο χειρότερος ναρκοδρόμος που έχω περπατήσει»

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή, έχοντας περπατήσει στις πιο κακόφημες γειτονιές του πλανήτη, ο Αυστραλός youtuber Spanian έφτασε και στην Ομόνοια για να...

Δεύτερο στεφάνι για τον Γιώργο Τζαβέλλα

O Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι ζευγάρι εδώ και πολλούς μήνες, συγκατοικούν, έχουν γνωριστεί οι οικογένειές τους και έχουν βάλει πλώρη για...

Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα

«Τσάκωσαν» στο Κερατσίνι τον 71χρονο - Είχε μαζί του το όπλο με το οποίο φέρεται ότι πυροβόλησε την 43χρονη μητέρα

Οργή στην Νέα Αριστερά για τη συντομογραφία που γεννά «εφιάλτες»

Οργή επικράτησε στη Νέα Αριστερά όταν το κόμμα αναφέρθηκε με τη συντομογραφία «ΝΕΑΡ», σε σχετικά ρεπορτάζ.Η συντομογραφία ΝΕΑΡ βλέπετε που θυμίζει την αλήστου μνήμης...

Ανιψιός του Παττακού ο φονιάς της 43χρονης Γεωργίας στη Σαλαμίνα

Ανιψιός του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού ο δολοφόνος της 43χρονης

H Brigitte Nielsen περπάτησε στην πασαρέλα του Balenciaga κάνοντας 8άρια

O οίκος Balenciaga, παρόλο που για αρκετό κόσμο εκεί έξω έχει γίνει cancelled, πραγματοποίησε την επίδειξη της νέας της κολεξιόν με φόντο την πινακίδα...

Στα άκρα οι σχέσεις Κιέβου – Βουδαπέστης! Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ποροσένκο

Μετά την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα στον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Πετρό Ποροσένκο, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) κατηγορεί τόσο αυτόν...

Όλγα Κιουρτσάκη-Φώτης Λιόσης: Ποζάρουν με ασορτί ροζ πουλόβερ και την κόρη τους

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα ως μαμά, καθώς πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο την...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς ταξί και αύριο η Αθήνα – Συνεχίζεται η απεργία για τρίτη μέρα

Την κινητοποίησή τους αποφάσισαν να συνεχίσουν οι οδηγοί ταξί για τρίτη συνεχόμενη μέρα.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), η απεργία θα συνεχιστεί και αύριο, Πέμπτη,...

Γιάννης Αϊβάζης: «Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα γιατί είμαι ακόμα θυμωμένος»

Την προηγούμενη σεζόν η Μαρία Κορινθίου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Πρωινό» η συνεργασία όμως με τον ΑΝΤ1 έληξε κάπως άδοξα, γεγονός το οποίο εκνεύρισε την ηθοποιό καθώς δεν ήταν ενήμερη.Δείτε...

«Με έβαζαν να κάνω 50 ραντεβού τη μέρα με βρώμικους, μεθυσμένους, Πακιστανούς» – Συγκλονίζει θύμα του κυκλώματος trafficking στην Αθήνα

Μια μητέρα ανήλικων παιδιών από τη Βενεζουέλα περιγράφει πώς την εξαπάτησαν και στο τέλος την ανάγκαζαν να εργάζεται ως εκδιδόμενη

Ελένη Ράντου & Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους στην Ολλανδία

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ταξίδεψαν μέχρι την Ολλανδία για να επισκεφθούν την κόρη τους Νικολέττα που κάνει εκεί το μεταπτυχιακό της στα εικαστικά.Οι τρεις τους έβγαλαν...

Απίστευτη κοροϊδία: Χωρίς επιβράβευση όσοι καταναλωτές έκαναν αποκαλύψεις στην «appodixi»!

Το φορο-μπόνους θα ενεργοποιηθεί μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με τις καταγγελίες για «μαϊμού» αποδείξεις να μην έχουν αναδρομική ισχύ