Λάδι στη φωτιά από τη Τζάκρη: «Διαγραφές τώρα γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ καλοκαιρινό»

Για «πολιτική αυτοκτονία» κάνει λόγο η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Υπέρμαχος των διαγραφών εμφανίστηκε η Θεοδώρα Τζάκρη, παρά την έκκληση του Στέφανου Κασσελάκη να πέσουν οι τόνοι με στόχο την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται ένα βήμα πριν την διάλυση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη ότι οι διαγραφές είναι επιτακτική ανάγκη και ότι ο πρόεδρος δεν πρέπει να κάνει πίσω.

«Πιστεύετε πως μία εικόνα αλληλοσπαραγμού βοηθάει την εικόνα ενός κόμματος; Δεν ψάχνουμε για θαύματα η ανασυγκρότηση ενός κόμματος είναι μία πολύπλοκη διαδικασία. Δεν ψάχνουμε για θαυματοποιούς, όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι ψεύτης» δήλωσε η κ. Τζάκη και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

 

«Κάποιοι θέλουν να κάνουν το κόμμα… καλοκαιρινό. Κάποιοι παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης, κατεδάφισης και θέλουν να οικοδομήσουν μία εικόνα της αριστερής θαλπωρής. Εμάς η επιδίωξή μας είναι διαφορετική. Θέλουμε η δημοκρατική παράταξη να κυβερνήσει ξανά τον τόπο με επάρκεια. Να βγάλουμε την εικόνα ενός συντεταγμένου κόμματός και όχι ενός κόμματος ”τσίρκου”» σημείωσε και τόνισε: «Με αυτόν τον αλληλοσπαραγμό είναι εικόνα κόμματος εξουσίας; Δεν μιλάω για τις πολιτικές διαφωνίες. Ο κ Κασσελάκης μόνο ενωτικός είναι και τους τείνει κάθε μέρα χείρα φιλίας. Γιατί να τον κατηγορώ τον κ. Κασσελάκη. Πριν μαρτυρήσει ο κ. Κασσελάκης μαρτύρησε και ο κ. Τσίπρας. Κάποιοι το ξεχνούν».

Η ίδια μάλιστα έκανε λόγο για πολιτική αυτοκτονία σε περίπτωση που δεν προχωρήσει σε ξεκαθάρισμα, ο Σ. Κασσελάκης: «Εγώ δεν ξέρω τι θα γίνει. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμό. Αν κάνει πίσω ο κ. Κασσελάκης, θα είναι λάθος. Το να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που έχουν πάρει την απόφαση ‘γαία πυρί μιχθήτω’ είναι κάτι σαν πολιτική αυτοκτονία. Υπάρχει ένα συστημικό σχέδιο φθοράς του κόμματος που το βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας» δήλωσε η Θ. Τζάκρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This