Με συνταγή Novartis προσπαθούν να θάψουν το σκάνδαλο των υποκλοπών

Βαφτίζουν σκευωρίες τα σκάνδαλα και... ξεμπερδεύουν

Must Read

Με συνταγή Novartis σχεδιάζει να βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το σκάνδαλο των υποκλοπών η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που έχει ήδη «ανάψει τις μηχανές» για την συγκάλυψη της υπόθεση που έχει διασύρει τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.

Όπως ακριβώς επιχείρησαν να παρουσιάσουν ως σκευωρία το σκάνδαλο της Novartis, το μεγαλύτερο σκάνδαλο στον χώρο της υγείας που ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο, με στόχο να φυγαδεύσουν διεφθαρμένους πολιτικούς, το ίδιο ακριβώς επιχειρούν και τώρα με την υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων.

Σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα το σκάνδαλο υποκλοπών το οποίο ερεύνησε η επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, η οποία διαπίστωσε σωρεία παραβιάσεων, παρουσιάζεται τώρα ως… «σκευωρία Predator» με σχόλια τύπου… «άνθρακας ο θησαυρός». Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας γίνεται λόγος για «κακοπαιγμένο σίριαλ» και «μυθεύματα της αντιπολίτευσης», την ώρα μάλιστα που βάζουν στο στόχαστρο τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο, ο οποίος όχι μόνον έκανε το καθήκον του ερευνώντας την υπόθεση, αλλά προσπάθησε και να ενημερώσει τη Βουλή, όπου βρήκε κλειστές πόρτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε αίσθηση, καθώς ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε ανοιχτή επίθεση κατά του προέδρου της ΑΔΑΕ, κατηγορώντας τον «ατζέντα» και επικοινωνία με τοΝ ΣΎΡΙΖΑ,  φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παρομοιάσει την ανεξάρτητη αρχή με «σουρωτήρι».

Ο ίδιος ο κ. Ράμμος, για δεύτερη φορά, κατήγγειλε δημόσια ότι δέχτηκε ευθείες απειλές από κυβερνητικά στελέχη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η υπόθεση που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2022 ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί» και ότι «η αρχή δεν ολιγώρησε» αλλά πώς «οι δυσκολίες οφείλονται σε εκείνους που δεν ήθελαν να γίνει γνωστό το πόρισμα».

Δείτε επίσης:

Βουρκωμένος απάντησε στην επίθεση Μητσοτάκη ο Ράμμος: «Θίγεται η δικαστική μου τιμή»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This