Η ενόχληση του Γεωργιάδη από το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» – Ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Κατακραυγή και «άδειασμα», οδήγησαν τον Άδωνι σε μια υποκριτική «συγγνώμη»

Must Read

Σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το «άδειασμα» που του έκανε το Μαξίμου για την δήλωσή του ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται αν στη Βουλή θα συσταθεί Εξεταστική ή Προκαταρκτική Επιτροπή για τα Τέμπη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε πως η ΝΔ θα ψηφίσει την σύσταση Εξεταστικής, παρά το ότι ο Γεωργιάδης τους λέει ότι δεν ενδιαφέρονται.

Πάντως στην Ολομέλεια της Βουλής ο Αδ. Γεωργιάδης δεν έκρυψε την δυσφορία του για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «δημοκρατία» που είχε τίτλο «ΓΕΩΡΓΙ-ΑΔΗΣ».

  • Δείτε το πρωτοσέλιδο:
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «δημοκρατία» (9/11)

«Σήμερα ήμουν Γεωργι-ΑΔΗΣ. Αδης. Ταυτίστηκα με τον θάνατο. Θέλω να πω στον εκδότη, τον κ. Φιλιππάκη ότι η κατάληξη -δης είναι αρχαία», ανάφερε και πρόσθεσε ότι υπάρχει στην Ιλιάδα με τον Πηλείδη Αχιλλέα και τον θυμό του στην αντιπαράθεση με τον Αγαμέμνονα.

«Θέλω να πω συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων. Η εμπειρία μου θα έπρεπε να με είχε προστατέψει και να είχα αντιληφθεί την διαστρέβλωση που θα έκαναν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι», ανέφερε ο Αδ. Γεωργιάδης επισημαίνοντας ότι «μόνο ένας άνθρωπος χωρίς καρδιά θα το είχε πει αυτό» και υποστηρίζοντας πως «είπα ότι ο λαός δεν ενδιαφέρεται για τον πολιτικό καυγά την κλοτσοπατινάδα των πολιτών».

«Κύριε υπουργέ, το διαπράξατε. Παρόλη την ευγλωττία και την προσπάθεια να διασκεδάσετε τις δυσμενείς εντυπώσεις, η σκιά παραμένει», του απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος και συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω την ανθρώπινη υποχώρηση. Η πολιτική διάσταση της δήλωσής σας παραμένει. Θα αναμετρηθείτε με την συνείδησή σας».

«Ο Αδ. Γεωργιάδης ξέρει τι υπαγορεύουν οι κανόνες της πολιτικής ευθιξίας», συμφώνησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.

«Για να ζητήσει συγγνώμη και ο ίδιος αναγνώρισε ότι αυτό που είπε δημιούργησε την αλγεινή εντύπωση. Αλλιώς θα έλεγε ότι είμαστε συκοφάντες», επεσήμανε και σχολίασε την παρατήρηση Γεωργιάδη ότι ουδείς ενδιαφέρεται για το αν θα συσταθούν Επιτροπές για τα Τέμπη: «Εγώ δεν ξέρω πόσοι ενδιαφέρεται. Ξέρω σίγουρα έναν που ενδιαφέρεται, τον Κ. Μητσοτάκη. Και ξέρω και άλλους 157 που ενδιαφέρονται. Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ανάμεσά της και ο Αδ. Γεωργιάδης».

«Στην προσπάθειά σας να διορθώσετε την χθεσινή κυνική σας δήλωση πέσατε σε τεράστια αντίφαση», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος κάνοντας λόγο για «λανθασμένη τοποθέτηση που επιδεικνύει κυνισμό».

«Δέχομαι, και γι’ αυτό ζήτησα συγγνώμη, ότι ο τρόπος που το έκανα άφηνε χώρο να γίνει πολιτική εκμετάλλευση από όσους το ήθελαν. Δεν συγκαταλέγω τον Μ. Κατρίνη σε αυτούς. Όσοι έκαναν μικροκομματική εκμετάλλευση είναι η απόδειξη του βασίμου του επιχειρήματός μου: ότι δεν είναι ένα ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης», απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης.

.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This