ΠΑΣΟΚ σε ΚΚΕ: Είστε σανίδα σωτηρίας της ΝΔ – ΚΚΕ σε ΠΑΣΟΚ: Είστε υπερωκεάνιο σωτηρίας της ΝΔ

Μια ωραία ατμόσφαιρα στη Βουλή! - «Εκρηκτική» η συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη - Δείτε απευθείας

Must Read

Με κόντρα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος ζήτησε την αναβολή της συζήτησης και είπε ότι «η ΝΔ πιάνεται από την σανίδα που της δίνει το ΚΚΕ».

«Η ΝΔ αντί να μπει σε ουσιαστική συζήτηση ποινικών ευθυνών επιλέγει μία συζήτηση πολιτικών ευθυνών», είπε και επεσήμανε ότι κατά την πλειοψηφία «δεν φταίνε εγκληματικές παραλείψεις αξιωματούχων αλλά ευθύνες της ευρωπαϊκής ένωσης. Πρωτοφανής μεθόδευση με στόχο την συγκάλυψη».

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν καταθέσει πρόταση για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής η οποία αφορά ποινικές ευθύνες του Κώστα Αχ. Καραμανλή και του Χρίστου Σπίρτζη.

Έντονα αντέδρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης. «Είστε αδιάβαστος και ανημέρωτος. Μας λέτε εμάς ότι δεν υπάρχει αναφορά για ποινικές ευθύνες; Και ξέρετε κάτι; Σανίδα σωτηρίας ζητάτε εσείς με διαδικαστικά κόλπα για να αποφύγετε τις τεράστιες ευθύνες που έχει το κόμμα σας στο θέμα των σιδηροδρόμων», είπε και πρόσθεσε εμφατικά:

«Καλά έχετε φάει λωτούς; Εσείς δεν είσαι σανίδα σωτηρίας της ΝΔ, είστε υπερωκεάνιο σωτηρίας της ΝΔ». Υπενθύμισε επίσης στο ΠΑΣΟΚ ότι έχει συγκυβερνήσει δύο φορές με τη ΝΔ και έχει ψηφίσει μαζί με τη ΝΔ τρία μνημόνια.

«Για να καταλάβουμε: τι εννοεί το ΠΑΣΟΚ; Ταυτόχρονα Εξεταστική και Προκαταρκτική Επιτροπή; Από τη μία πολιτικές ευθύνες και από την άλλη ποινικές ευθύνες κατά ενός προσώπου και μετά ψηφοφορία; Είναι διαφορετικής τάξεως συζητήσεις», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θανάσης Πλεύρης, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής δεν έθεσε κανένα θέμα αναβολής της συζήτησης για Εξεταστική.

  • Δείτε απευθείας τη συζήτηση στη Βουλή:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This