Βελόπουλος για Τέμπη: «Το μόνο που επιδιώκετε είναι η συγκάλυψη»

Βολές και για την επίσκεψη Ερντογάν: «Για ποιον λόγο τον καλείτε να έρθει; Για το Κυπριακό; Για τη Θράκη; Για τις διεκδικήσεις στο Αιγαίο;»

Must Read

Πυρά κατά των κομμάτων εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος  στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή για την πρόταση του ΚΚΕ περί Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη. «Η εικόνα που παρουσιάστηκε σήμερα στο κοινοβούλιο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Μιλάμε για μια υποκριτική και μη σοβαρή πολιτική εικόνα. Όταν τον περασμένο Ιούλιο καταθέσαμε πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών, ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισαν την πρόταση της Ελληνικής Λύσης. Πείτε μας γιατί;», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο η διαφορά του κόμματός του με τα υπόλοιπα είναι ότι το δικό του, έχει το πολιτικό θάρρος και την πολιτική πυγμή και έχει ξεπεράσει τις ιδεοληψίες και «λέμε πως ό,τι φέρετε που είναι καλό για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα το ψηφίσουμε. Εσείς όμως, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ δεν το κάνετε».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε ότι «αν θέλατε πραγματικά να ρίξετε φως στο δυστύχημα των Τεμπών, θα έπρεπε τότε να είχατε ψηφίσει. Τώρα το μόνο που επιδιώκετε είναι η συγκάλυψη», ανέφερε χαρακτηριστικά.Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι «πρέπει να καταθέτουμε επιχειρήματα και στοιχεία για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος λέει ψέματα, υποστηρίζοντας ότι το έγκλημα είναι διακομματικό. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει σιδηρόδρομο. Ποτέ δεν είχαμε. Ποιος φταίει; Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί φταίνε. Ποιος φταίει; Το ΚΚΕ; Εσείς κυβερνήσατε», πρόσθεσε και επανέλαβε ότι εάν θέλατε την αλήθεια, θα ψηφίζατε πριν από τέσσερις μήνες την πρόταση που καταθέσαμε για την εξεταστική επιτροπή.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά και στη συνάντηση που προγραμματίζεται μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Προέδρου της γειτονικής χώρας Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα στις 7 Δεκεμβρίου. «Για ποιον λόγο τον καλείτε να έρθει; Για το Κυπριακό; Για τη Θράκη; Για τις διεκδικήσεις στο Αιγαίο;», διερωτήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, εκφράζοντας και πάλι την αντίθεσή του για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου. Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε από την κυβέρνηση ενημέρωση για το ποια είναι τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης με την Τουρκία.

Δείτε επίσης:

ΠΑΣΟΚ σε ΚΚΕ: Είστε σανίδα σωτηρίας της ΝΔ – ΚΚΕ σε ΠΑΣΟΚ: Είστε υπερωκεάνιο σωτηρίας της ΝΔ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This