Πρώην σύντροφοι και στην πορεία – Διασπασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και στον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Κάθε μπλοκ είχε επιλέξει διαφορετικό σημείο εκκίνησης

Must Read

Ακόμη και η 50ή επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν ήταν ικανή να ενώσει τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι πλέον ξένοι στην ίδια πόλη. Η διάσπαση που έλαβε χώρα στην Κουμουνδούρου συνεχίστηκε στην καθιερωμένη πορεία προς την  αμερικανική πρεσβεία, καθώς κάθε μπλοκ είχε επιλέξει διαφορετικό σημείο εκκίνησης.

Τα μέλη της «Ομπρέλας» υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας, ενώ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επέλεξαν να συναντηθούν στα Χαυτεία.

 

 

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Κασσελάκη στην πορεία για το Πολυτεχνείο – Ήλθον, είδον και απήλθον

Στην πορεία για το Πολυτεχνείο εμφανίστηκε αιφνιδίως ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά την «κόντρα» με τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ξαφνικά στο μπλοκ του κόμματος, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να συμμετάσχει μαζί του στους εορτασμούς για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού συνομίλησε με στελέχη και φωτογραφήθηκε, αποχώρησε.

Νωρίτερα, ο ίδιος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του ΕΑΤ ΕΣΑ, στο πάρκο Ελευθερίας, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, ενώ η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Στην πορεία, στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Δώρα Αυγέρη, ο Νίκος Παππάς, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Διονύσης Τεμπονέρας, η Ρένα Δούρου κ.α.

 

 

 

 

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πιέζει την Αχτσιόγλου να παραιτηθεί

Η Κυριακή που έρχεται θα είναι μια δύσκολη ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της τάσης Αχτσιόγλου και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Την ίδια ώρα και στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αναβρασμός και έντονες τάσεις αποχώρησης από το κόμμα, ενώ πιέζουν και την Έφη Αχτσιόγλου να ακολουθήσει τον δρόμο της εξόδου.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN και τον Χρήστο Τσιγουρή, «πάρα πολύ δύσκολα θα πιάσει τόπο αυτή η προσπάθεια του Στέφανου Κασσελάκη να εντάξει στο παιχνίδι των πολιτικών αποφάσεων την ομάδα των 6+6, καθώς υπάρχει από τη μία καχυποψία και από την άλλη δεν υπάρχει βεβαιότητα για το ποιο κόμμα θα είναι αυτό στο οποίο θα κληθούν να συνλειτουργήσουν, να συμμετάσχουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που έχει καταστατικά τη λειτουργία των τάσεων, από την ώρα που υπάρχει μια τάση όλα να συζητούνται στα όργανα και εκεί να τελειώνουν, καταλαβαίνει κανείς ότι μπορεί αυτό και με τη συμμέτοχη άλλων στελεχών σε κρίσιμο ρόλο όπως ο Παύλος Πολάκης– ο οποίος αποτελεί κόκκινο πάνι- να είναι πάρα πολύ δύσκολη η συνύπαρξη».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This