ΣΥΡΙΖΑ: Μένουν μέχρι να φύγουν οι «6 συν 6» της ομάδας Αχτσιόγλου

Στη μαραθώνια πανελλαδική συνδιάσκεψη συμμετείχαν περισσότερα από 1.000 άτομα

Must Read

Παρά το γεγονός πως όλα δείχνουν ότι η τάση των «6 συν 6» βρίσκεται σε «τροχιά εξόδου» από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν ολοκλήρωσης της σημερινής μαραθώνιας πανελλαδικής συνδιάσκεψης της ομάδας που πρόσκειται στην Έφη Αχτσιόγλου, δεν υπήρξε κάποια «τελεσίδικη» ανακοίνωση.

Η συνδιάσκεψη, πάντως, ολοκληρώθηκε με τη λιτή φράση «είμαστε σε τροχιά εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ» και πλέον αναμένονται τυχόν επίσημες ανακοινώσεις. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της τάσης που τοποθετήθηκαν, τάχθηκε υπέρ της άμεσης αποχώρησης, ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο το πότε θα πραγματοποιηθεί η έξοδός τους. Ζητούμενο, επίσης, παραμένει το μονοπάτι που θα χαράξουν τα στελέχη εξερχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή εάν θα αποχωρήσουν μαζικά ή κατά ομάδες, σε ποιο βάθος χρόνου και με ποια ιεραρχική κλιμάκωση.

Σε κάθε περίπτωση, δηλωτική των προθέσεων της τάσης υπήρξε η σημερινή τοποθέτηση του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έκανε την εισήγηση εκ μέρους της ηγετικής ομάδας, αποτυπώνοντας αφενός τη διαφωνία τους με τις πολιτικές επιλογές του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου τον τρόπο λειτουργίας της Κουμουνδούρου, αφήνοντας αιχμές για «κατασκευή εσωτερικών εχθρών». Σε διαφορετικό μήκος κλίματος, πάντως, ήταν η τοποθέτηση του Αλέξη Χαρίτση, που υπογράμμισε πως «το πρόβλημα με τον Στέφανο Κασσελάκη δεν είναι προσωπικό, είναι ξεκάθαρα πολιτικό. Μας ενδιαφέρει η προστασία της ιστορίας και κυρίως του μέλλοντος του πολιτικού μας χώρου. Τα επόμενα βήματα πρέπει να είναι σταθερά και στέρεα και όχι άλμα στο κενό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πανελλαδική συνδιάσκεψη της τάσης «6 συν 6» συμμετείχαν περισσότερα από 1.000 άτομα, κατά την πολύωρη διάρκεια της οποίας κατατέθηκε μια σειρά από προβληματισμούς εκ μέρους των μελών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This